Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT! Decizie radicală luată la FCSB după lista neagră făcută de Gigi Becali: "E decizia patronului. Nu poţi forţa" | EXCLUSIV

OUT! Decizie radicală luată la FCSB după lista neagră făcută de Gigi Becali: "E decizia patronului. Nu poţi forţa" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat o decizie radicală luată de FCSB în privinţa jucătorilor pe care Gigi Becali i-a trecut pe lista neagră şi de care clubul vrea să se despartă în pauza dinaintea noului an, în perioada de mercato.

Concret, Mihai Stoica a anunţat că Damjan Djokovic, Cristi Ganea, Andrea Compagno şi Dorin Rotariu vor fi cedaţi în următoarea perioadă de transferuri. Aceasta este dorinţa clubului, cel puţin, iar MM a anunţat că dacă ei nu vor fi de acord cu despărţirea atunci se va lua o decizie radicală.

Mihai Stoica, avertisment pentru jucătorii trecuţi pe lista neagră la FCSB: "E decizia patronului"

Cei patru jucători de care FCSB vrea să scape nu vor fi luaţi în cantonamentul de iarnă, a anunţat Mihai Stoica. Totuşi, clubul speră să-i convingă să plece, fie prin rezilierea contractelor, fie prin transferuri la alte echipei din Superligă sau in străinătate.

"Gigi a spus clar la cine vrea să renunţe. Ganea, Djokovic, Rotariu şi să-l vândă pe Compagno. (...) E clar ce a spus Gigi, e o singură variantă. Să te înţelegi ca să plece, dacă nu vor să plece, nu pleacă. Nu poţi forţa. Ei nu vor merge în cantonament dacă nu vor să plece. E decizia patronului, dar vor avea condiţii de pregătire conform contractelor pe care le-au semnat", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dacă Djokovic, Rotariu şi Ganea au fost aduşi gratis, liberi de contract, plecarea lui Andrea Compagno va fi o "gaură" în bugetul FCSB, care a plătit 1,5 milioane de euro în 2022 când l-a transferat de la FCU Craiova 1948. Acum, clubul "roş-albastru" este gata să se despartă de italian pentru 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbdjokovicrotariuganeacompagno 

viewscnt
Articole similare