Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu scoate în evidenţă un antrenor din Superligă: „E un tip inteligent, nu se ceartă în faţa presei!”

Bogdan Cosmescu scoate în evidenţă un antrenor din Superligă: „E un tip inteligent, nu se ceartă în faţa presei!”

Superliga

Comentarii

Bogdan Cosmescu a remarcat un detaliu interesant la Andrea Mandorlini, antrenorul celor de la CFR Cluj.

Andrea Mandorlini, lăudat de Bogdan Cosmescu: „Asta arată că e un tip inteligent!” | EXCLUSIV

Yevhen Konoplyanka nu s-a adaptat la CFR Cluj, deşi a fost adus cu mult entuziasm de Neluţu Varga, iar ucraineanul a pus această situaţia pe seama lui Andrea Mandorlini. Tehnicianul i-a dat replica la conferinţa de presă, dar într-un mod foarte subtil, urându-i totodată succes în noua sa aventură.

Bogdan Cosmescu, comentatorul Orange Sport, consideră că atitudinea lui Mandorlini este una inteligentă, el preferând să nu dea naştere altor conflincte inutile.

Silviu Tudor Samuilă: „Cum ţi se par declaraţiile făcute de Mandorlini despre Konoplyanka? Că îi urează mai mult succes la următorul club”

Bogdan Cosmescu: „Asta arată că Andrea Mandorlini este un tip inteligent. N-are nimic de câştigat dacă se ceartă în faţa presei cu un fotbalist care a plecat deja. La ce te ajută dacă te cerţi?”

Yevhen Konoplyanka, pus la punct de Mandorlini. Ce mesaj a avut antrenorul pentru fostul jucător de la CFR

Yevhen Konoplyanka, fotbalistul cu 87 de meciuri pentru naţionala Ucrainei, a fost folosit în doar cinci partide de către Andrea Mandorlini şi a bifat 54 de minute în tricoul ardelenilor.

Întrebat despre Yevhen Konoplyanka, Andrea Mandorlini, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat că îi doreşte mult noroc fostul său elev şi să demonstreze la noua echipă ce nu a reuşit în Gruia, semn că a fost nemulţumit de jucător. 

”(n.r. despre Konoplyanka) Cred că e uşor să vorbeşti după... Eu îi doresc sincer tot norocul pe care nu l-a avut aici. În afară să vorbeşti, trebuie să demonstezi când e momentul. Nu am nimic altceva de adaugat.

Îi doresc mult noroc, din partea mea nu există discuţii, sa demonstreze acolo ce nu a deomonstrat aici”, a declarat Mandorlini.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescuandrea mandorlinicfr cluj- 

viewscnt
Articole similare