Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Profeţia lui Duckadam! Fostul portar crede că a venit momentul ca ”perla” FCSB-ului să iasă la rampă. ”Acum îşi poate arăta valoarea” | EXCLUSIV

Profeţia lui Duckadam! Fostul portar crede că a venit momentul ca ”perla” FCSB-ului să iasă la rampă. ”Acum îşi poate arăta valoarea” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Golgheter în sezonul trecut la FCSB, Andrea Compagno a intrat în disgraţia lui Gigi Becali şi este pe picior de plecare de la FCSB. Fostul atacant al lui FCU Craiova 1948 a pus trecut de patron pe lista de transferuri a roş-albaştrilor, iar zilele sale în tricoul roş-albastru sunt numărate.

Helmuth Duckadam crede că Miculescu poate renaşte în partea a doua a sezonului. ”Acum îşi poate arăta valoarea”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Helmuth Duckadam a declarat că plecarea lui Compagno îi poate relansa carierea lui Miculescu la FCSB. Tânărul atacant, transferat de Gigi Becali de la UTA în urmă cu un an şi jumătate, nu a reuşit să confirme şi a marcat doar patru goluri în 53 de meciuri în campionat.

Cotat de Transfermarkt la 800.000 de euro, David Miculescu nu a mai reuşit să marcheze în campionat din luna iulie, atunci când a izbutit să puncteze în victoria FCSB-ului de la Târgu Jiu, contra lui FCU Craiova 1948.

(n.r. ”Ce părere aveţi că Becali vrea să îl vândă pe Compagno?”) ”Am înţeles că este aproape finalizat acest transfer. Eu îl vedeam încă util la FCSB, dar nu are decât să-l vândă şi sper să facă faţă şi fără el. A fost un jucător care în multe situaţii a ajutat.

(n.r. ”Cum vi se pare că mizează în continuare pe Miculescu, un jucător care nu a arătat foarte multe până acum?) ”Aici e o altă problema. A investit foarte mulţi bani în el . Are un contract pe cinci ani . E un jucător tânăr. Acum poate va avea şansa să joace mai mult şi îşi va arăta valoarea”, a spus Helmuth Duckadam, pentru Orange Sport.

  • În luna august a anului 2022, Gigi Becali i-a plătit UTA-ei 700.000 de euro în schimbul lui David Miculescu.

Afla mai multe despre: helmuth duckadamdavid miculescufcsb 

viewscnt
Articole similare