Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Messi sau Ronaldo?” Bogdan Cosmescu a ales fără nicio ezitare. ”Asta am admirat cel mai mult la el” | EXCLUSIV

”Messi sau Ronaldo?” Bogdan Cosmescu a ales fără nicio ezitare. ”Asta am admirat cel mai mult la el” | EXCLUSIV

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au împărţit fanii fotbalului în două tabere, iar rivalitatea dintre cei doi va rămâne în istoria ”sportului rege” pentru totdeauna. Bogdan Cosmescu, comentatorul Orange Sport, a dezvăluit care este favoritul său dintre cei doi ”giganţi” care au monopolizat Balonul de Aur, din 2008 până în 2018.

Bogdan Cosmescu se înclină în faţa lui Messi şi a lui Ronaldo, dar îl preferă pe lusitan. ”Este un fanatic al pregătirii”

Invitat la SportCast cu Sile, un podcast Orange Sport realizat de Silviu Tudor Samuilă, Bogdan Cosmescu şi-a exprimat admiraţia faţă de Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, însă a declarat că îl preferă pe portughez, datorită accentului pe care acesta îl pune pe pregătirea fizică.

”(n.r. Messi sau Ronaldo?) Cristiano Ronaldo, pentru că am admirat întotdeauna voinţa lui extraordinară de a face treabă. Să-l vezi pe 1 ianuarie alergând pe plajă pentru a scoate infima grăsime pe care a adunat-o în noaptea de 31 decembrie... Este un fanatic al pregătirii.

Messi este un mare talent. Mult mai talentat decât Ronaldo, este clar. Cei doi sunt uriaşi şi nu cred că vom mai găsi ca ei prea curând, nu din punct de vedere al talentului, că talentaţi vor mai apărea, dar această ambiţie care i-a făcut să domine Balonul de Aur... Oamenii ăştia doi au marcat o eră. Messi venea la antrenamente cu trei zile înainte de reunirea lotului. Nu ştiu câţi vor mai face chestia asta. Îl aleg pe Cristiano, dar vorbim despre doi giganţi”, a spus Bogdan Cosmescu, la SportCast cu Sile.

Profeţia lui Bogdan Cosmescu: ”FCU Craiova 1948 prinde play-off-ul”

După un start dezastruos de campionat, oltenii s-au redresat sub comanda italianului Giovanni Costantino. Tehnicianul lui FCU a ridicat echipa din zona nisipurilor mişcătoare, iar elevii săi visează acum cu ochii deschişi la play-off.

Formaţia patronată de Adrian Mititelu are patru victorii consecutive, una dintre ele în Cupă, contra FCSB-ului, meci care le-a asigurat alb-albaştrilor calificarea în sferturile competiţiei.

Invitaţi de asemenea în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Constantin Zotta au fost rezervaţi în legătură cu pariul lui Bogdan Cosmescu. Cei doi au semne de întrebare cauzate de fluctuaţiile de formă ale oltenilor.

Bogdan Cosmescu: Eu cred că FCU Craiova 1948 va ajunge în play-off. E departe aparent, dar îmi place cum joacă. Pe cuvânt! Au de corectat nişte probleme defensive, dar e printre singurele echipe care îmi place cum joacă.

Constantin Zotta: Ai dreptate, doar că  nu au consistenţă.

Basarab Panduru: Asta spun. Văd la toate echipele alea, o victorie, cinci egaluri, o înfrângere... Nu ştiu ce se poate întâmpla acolo.

FCU Craiova 1948 este pe locul nouă în Superligă, cu 27 de puncte, la trei lungimi distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat de Farul.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescumessironaldo 

viewscnt
Articole similare