Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce a venit Omar El Kaddouri în România?”. Primele reacţii după transferul CFR-ului: ”Doar să fie mort de foame” / ”Mai bine nu îl întrebi” | EXCLUSIV

”De ce a venit Omar El Kaddouri în România?”. Primele reacţii după transferul CFR-ului: ”Doar să fie mort de foame” / ”Mai bine nu îl întrebi” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj l-a transferat pe internaţionalul marocan Omar El Kaddouri, a anunţat, vineri seara, clubul din Gruia pe pagina sa de Facebook.

Comentarii despre transferul lui Omar El Kaddouri la CFR Cluj

Mijlocaşul ofensiv a bifat 108 apariţii în Serie A în tricourile echipelor Napoli, Torino şi Empoli.

  • În ultimele şase sezoane, mijlocaşul marocan a evoluat la PAOK Salonic, formaţie pentru care a jucat 173 de partide, marcând 10 goluri şi oferind 13 pase decisive.

Născut în Belgia, Omar El Kaddouri a fost convocat prima oară la naţională a Marocului la vârsta de 22 de ani, adunând până acum 32 de apariţii şi 5 goluri pentru ''Leii din Atlas'', cu care a participat la Jocurile Olimpice din 2012.

MM Stoica şi Silviu Tudor Samuilă au comentat transferul reuşit de CFR Cluj.

Silviu Tudor Samuilă: ”Aşa arată bine, nu arată ca un jucător care nu a jucat de mult. Ne plac ăştia care să sune bine, dar când îi întrebi când au jucat ultima oară, îţi răspuns că mai bine nu mă întrebi (n.r. râde)”.

MM Stoica: ”Fiecare gândeşte într-un fel, e adevărat că un jucător poate să vină cu aura că să motiveze şi să impresioneze colegii. Poate gândesc şi asa cei de la CFR.

Pentru mine asta nu exista. Există doar motivaţie! Ştiu că dacă aducem un străin pe 10 sau 15.000 va avea motivaţie, dacă nu a avut parte de ei îniante, dar dacă vine cu unu care înaintea avea 50.000 şi vine pe 15.000, nu ştiu...”

Silviu Tudor Samuilă: ”Doar să fie mort de foame, a spart toţi bani şi atunci mai bagă un lemn pe foc. Dar nici aşa nu e bine...”

MM Stoica: ”Eu înţeleg să meargă cineva pe un salariu mai mic la Monte Carlo, că poate îţi place ce vezi acolo, dar dacă vine în România şi vede drumul de la aeroport pâna la hotel... ce să zici? Vede o căruţă, ceva... ce vrei? Suntem români”.

  • 600.000 de euro este cota noului jucător de la CFR Cluj conform site-ului de specialitate Transfermartk.com

Afla mai multe despre: mm stoicaomar el kaddouricfr cluj 

viewscnt
Articole similare