Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam contrazice statistica. ”FCSB nu are cel mai valoros lot din Superligă” | EXCLUSIV

Helmuth Duckadam contrazice statistica. ”FCSB nu are cel mai valoros lot din Superligă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB este mare favorită la titlul de campioană în România. Roş-albaştrii au terminat anul 2023 pe primul loc, la opt puncte distanţă de poziţia secundă ocupată de CFR Cluj şi pare că nimeni nu poate sta în calea formaţiei lui Charalambous în drumul spre primul campionat după nouă ani de secetă.

Helmuth Duckadam contrazice statistica. ”Rapid are cel mai valoros lot din România”

Văzută înaintea sezonului drept una dintre marile favorite la titlu, Rapid a încheiat anul în genunchi, cu şapte meciuri consecutive fără victorie, printre care şi egalul cu CFR din Giuleşti (0-0), care a rezultat în eliminarea din Cupă a alb-vişiniilor.

Cu toate acestea, Helmuth Duckadam susţine că lotul lui Cristiano Bergodi este cel mai valoros din Superligă şi este de părere că giuleştenii se pot lupta cu şanse reale la titlu până în ultima etapă, chiar dacă în momentul de faţă diferenţa faţă de FCSB este de 11 puncte.

”Ştiu că presiunea este foarte mare pe domnul Bergodi, pe care eu îl apreciez foarte mult. Cred că are cel mai bun lot. Rapid poate să facă o figura frumoasă, nu neapărat să câştige campionatul, dar să facă o figură frumoasă. Se pot bate până la capăt pentru titlu”, a spus Helmuth Duckadam, pentru Orange Sport.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de, Rapid are al doilea cel mai valoros lot din Superligă (22.600.000 de euro). Pe primul loc în acest clasament este FCSB (33.500.000 de euro), iar podiumul este completat de Universitatea Craiova (20.450.000 de euro).

Cum a explicat MM Stoica plecarea lui Damjan Djokovic de la FCSB la Rapid

MM Stoica a vorbit în direct la Orange Sport despre plecarea lui Damjan Djokovic şi a precizat jucătorul care îl va înlocui la FCSB. Oficialul echipei a reamintit şi strategia patronului Gigi Becai, care are nevoie în permanenţă de jucători tineri pe care să îi poată vinde pe sume foarte mari.

„Îl schimbăm pe Djokovic cu un jucător care evoluează pe aceeaşi poziţie. Vorbim despre Baba Alhassan, un jucător mult mai tânăr, cu perspective, un alt tip de jucător. Djokovic e un fotbalist cu mare experienţă, e o mare încântare să-l urmăreşti. Depinde de sistem, are un stâng foarte bun şi ştie foarte bine să acopere terenul. Peste tot pe unde a fost, el a jucat.

La noi Gigi vrea să vadă şi alţi jucători. E om de afaceri până la urmă Gigi. Şi pe lângă faptul că vrea performanţă, a doua sursă de venit e vânzarea de jucători şi ştim că vinde foarte bine. E logic că nu o să vinzi un jucător care face 34 de ani. Mai bine îl vinzi pe Lixandru care face 23”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapidfcsbsuperligă 

viewscnt
Articole similare