Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu nu crede că rezultatele FCSB-ului i se datorează lui Gigi Becali. ”Unor oameni nu li se recunosc meritele” | EXCLUSIV

Alex Chipciu nu crede că rezultatele FCSB-ului i se datorează lui Gigi Becali. ”Unor oameni nu li se recunosc meritele” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Nu mai este niciun secret faptul că Gigi Becali se implică în alcătuirea echipei de start a FCSB-ului. Patronul vicecampioanei a recunoscut în repetate rânduri că a decis cine intră pe teren şi cine ia loc pe banca de rezerve în formaţia sa, iar acest lucru i-a atras antipatia în rândul suporterilor roş-albaştrilor. Cu toate acestea, Alex Chipciu a ţinut să scoată în evidenţă munca staff-ului tehnic, pe care îl consideră cel mai meritoriu în rezultatele FCSB-ului.

Alex Chipciu elogiază munca staff-ului de la FCSB. ”Nu li se recunosc meritele”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Alex Chipciu a declarat că munca staff-ului tehnic de la FCSB nu este apreciată pe cât ar trebui, din cauza faptului că implicarea lui Gigi Becali este prea puternic mediatizată.

”Toţi erau acolo cu laptopuri, cu vizionări, cu analize. Mă gândeam: "Cât de uşor este să spui că patronul face", iar oamenii ăia care muncesc acolo li se ia din merite. Lumea consideră că ei nu au făcut nimic”, a spus Alex Chipciu, pentru Orange Sport.

În vârstă de 34 de ani, Alex Chipciu a evoluat la FCSB din 2012 până în vara lui 2016, atunci când a fost transferat de Anderlecht în schimbul sumei de 3.000.000 de euro. În tricoul roş-albaştrilor a câştigat două titluri, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă a României. În prezent, jucătorul Universităţii Cluj este cotat de Transfermarkt la 500.000 de euro.

Chipciu, despre Ioan Ovidiu Sabău

”Jucători cu personalitate de la noi se şi antrenează, adică la modul că suntem cu experienţă sau datorită experienţei. Suntem normali, antrenabili, ne place să ascultăm antrenorul, cred că de asta am şi avut rezultate bune pe care le am avut până acum.

Şi domnul Sabău a avut un mare merit în a gestiona personalitatea noastră şi faptul că face parte din Generaţia de Aur, a îmbinat perfect treaba asta. 

Şi dacă a fost deranjat de noi în anumite momente dacă dădeam din mâini, cumva a ştiut să gestioneze treaba asta, să ne lase că noi, dar să faca ca dumnealui. Asta e un mare plus pentru domnul Sabău şi pentru fotbalul românesc că s-a întors în Liga 1”, a spus Chipciu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare