Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur la CFR Cluj. Nelu Varga a luat decizia de a da afară doi fotbalişti uriaşi din lotul ardelenilor

Cutremur la CFR Cluj. Nelu Varga a luat decizia de a da afară doi fotbalişti uriaşi din lotul ardelenilor

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj pregăteşte schimbări masive în cadrul lotului, în această iarnă, dar şi în pauza din vară, când Nelu Varga speră să scape de doi dintre veteranii echipei.

CFR Cluj a început deja perioada de mercato cu transferul lui El Kaddouri, iar Nelu Varga pregăteşte şi alte lovituri pentru această iarnă. Pe lângă veniri, finanţatorul ardelenilor lucrează intens şi la diminuarea bugetului de salarii. Astfel, conform prosport.ro, Nelu Varga i-a anunţat pe veteranii Ciprian Deac şi Mario Camora că nu le va mai prelungi contractele scadente în vara acestui an.

Cei doi fotbalişti au cerut salarii lunare de 20 de mii de euro, iar acest aspect l-a înfuriat teribil pe Nelu Varga. Şeful din Gruia le-a propus veteranilor, care oricum nu prea mai evoluează pentru ardeleni, un salariu lunar de 8 mii de euro.

Nelu Varga îi dă afară pe veteranii Camora şi Deac

Ciprian Deac şi Mario Camora au refuzat, astfel că Nelu Varga i-a anunţat că înţelegerile nu le vor mai fi prelungite. Însă, în semn de respect pentru performanţele reuşite în tricoul CFR-ului, finanţatorul le-a propus celor doi fotbalişti să rămână în conducerea clubului.

Momentan, Nelu Varga n-a primit niciun răspuns din partea lui Deac şi Camora.

În vârstă de 37 de ani, Mario Camora joacă la CFR Cluj din 2011, perioadă în care a marcat 14 goluri şi a oferit 38 de pase decisive în cele 497 de meciuri jucate pentru ardeleni.

Ajuns şi el la 37 de ani, Ciprian Deac n-a mai intrat în vederile lui Mandorlini în actualul sezon şi a bifat doar 691 de minute în cele 18 meciuri jucate pentru CFR Cluj, în toate competiţiile, marcând un singur gol.

Afla mai multe despre: nelu vargacfr clujcamoradeac 

viewscnt
Articole similare