Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Sunt foarte puternici. Sper să nu-i oprească nimeni!". Andrei Cordea vrea medalia de campion de la FCSB la finalul sezonului

VIDEO | "Sunt foarte puternici. Sper să nu-i oprească nimeni!". Andrei Cordea vrea medalia de campion de la FCSB la finalul sezonului

FCSB

Comentarii

Andrei Cordea (24 de ani) a revenit în România profitând de pauza pe care a luat-o campionatu din Arabia Saudită, ligă în care joacă după ce s-a transferat de la FCSB, în schimbul a 1,3 milioane de euro. El le ţine pumnii "roş-albaştrilor" în lupta pentru titlul din Superligă.

FCSB l-a vândut pe Andrei Cordea în Arabia Saudită, la Al Tai, în shimbul a 1,3 milioane de euro, în august 2023. În prima parte a sezonului, Cordea a pus şi el umărul la rezultatele bune pe care le-a obţinut echipa şi acum aşteaptă medalia de campion la finalul sezonului.

Andrei Cordea, despre lupta la titlul din Superligă: "FCSB e foarte puternică. Sper să nu-i oprească nimeni!"

La revenirea în România, Andrei Cordea a vorbit despre mai multe subiecte, printre care şi lupta la titlul din Superligă şi şansele pe care le are FCSB. Fostul atacant lateral al "roş-albaştrilor" aşteapta ca FCSB să-i trimită medalia de campion la finalul sezonului, după ce vor cuceri trofeul.

Cordea a spus că speră ca 2024 să fie anul în care FCSB va cuceri titlul pentru prima dată după 9 ani: "Să fie anul lor, să fie sănătoşi, să continue la fel. Să câştige primele meciuri, le ţin pumnii să câştige campionatul. Aştept să îmi trimită medalia (n.r. - de campion). Sunt foarte puternici şi sper să nu îi oprească nimeni anul acesta", a spus Andrei Cordea.

Andrei Cordea a jucat 14 meciuri (1045 de minute) în toate competiţiile sezonului la Al Tai, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase de gol.

Afla mai multe despre: andrei cordeafcsbtitlusuperligamedalievideo 

viewscnt
Articole similare