Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Damjan Djokovic, opinie sinceră despre poporul român: „La caterincă sunteţi campioni mondiali!” Ce l-a marcat pe noul fotbalist de la Rapid

Damjan Djokovic, opinie sinceră despre poporul român: „La caterincă sunteţi campioni mondiali!” Ce l-a marcat pe noul fotbalist de la Rapid

Rapid

Comentarii

Damjan Djokovic a oferit primul interviu în calitate de fotbalist al celor de la Rapid Bucureşti.

Damjan Djokovic a povestit ce l-a impresionat la poporul român

Noul fotbalist al giuleştenilor bifează a treia experienţă în România, după aventurile de la CFR Cluj şi FCSB. Întrebat despre ţara noastră, mijlocaşul croat a vorbit la superlativ despre poporul român, fiind impresionat de modul în care străinii sunt primiţi la noi în ţară. De asemenea, Djokovic a recunoscut că la capitolul umor, românii pot fi cu uşurinţă campioni mondiali.

„M-a impresionat poporul român pentru că este foarte primitor. Nu cred că poate spune cineva că nu a fost bine primit în România. Asta nu se întâmplă în multe ţări în ziua de azi, mai ales în Vest. Acolo fiecare e pentru el. Aici în România m-am simţit bine din prima. Oamenii sunt foarte primitori. În plus, românii la caterincă sunt campioni mondiali!”, a declarat Damjan Djokovic la primul interviu pentru Rapid.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic, potrivit Transfermarkt.com
  • De 4 ori a câştigat Damjan Djokovic titlul în România, de fiecare dată în tricoul lui CFR Cluj

Ce a simţit Djokovic când FCSB a renunţat la el! Cum s-a comportat în ultimele zile: "E băiat deştept" | EXCLUSIV

Damjan Djokovic (33 de ani) este al treilea fotbalist transferat de Rapid, de la FCSB, în doar jumătate de an, iar acum au apărut informaţii despre cum s-a simţit croatul, după ce finanţatorul Gigi Becali a renunţat la el.

Damjan Djokovic a primit vestea cu capul sus, nu a produs probleme la FCSB şi a acceptat decizia lui Gigi Becali. 

MM Stoica a vorbit despre cum a arătat ultima perioadă a lui Djokovic, la FCSB. 

"Ca experienţă e clar că Djokovic va lipsi, a câştigat trofee, e om de echipă, e un băiat de caracter şi un fotbalist bun. 

Sigur, Djokovic va fi motivat cu noi, în toate meciurile. A legat şi el relaţii în echipa noastră. Eu am avut o relaţie bună cu el. Am mai vorbit cu el. E normal să vorbeşti, eu sunt obişnuit să vorbesc cu câţiva jucători, cu câţiva jucători, pentru că sunt şi unii care nu înţeleg şi nu mai am eu răbdare la 60 de ani. 

(n.r. - Djokovic a întrebat vreodată ce se întâmplă cu el la FCSB?) A realizat. E băiat deştept şi înainte de deplasarea la Iaşi, când au răcit, n-am mai vorbit cu el. Omul a înţeles, a lăsat agentul să se ocupe de problemă. Nu sunt dezamăgit, îmi plăcea de el ca persoană, dar viaţa merge înainte", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: damjan djokovicrapidfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare