Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam apără cantonamentul montan pus la cale de Dorinel Munteanu: „E eficient. Şi FCSB a făcut asta când era el antrenor” | EXCLUSIV

Helmut Duckadam apără cantonamentul montan pus la cale de Dorinel Munteanu: „E eficient. Şi FCSB a făcut asta când era el antrenor” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Helmut Duckadam a vorbit despre cantonamentele alese de echipele din Superligă în această pauză de iarnă.

Helmut Duckadam a comentat cantonamentul spartan pregătit de Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi

Deşi multe echipe din Superligă au preferat să plece în străinătate pentru cantonamentul de iarnă, Dorinel Munteanu a preferat varianta clasică: antrenament montan. Decizia a fost surprinzătoare pentru unii oameni de fotbal, dar Helmut Duckadam aprobă strategia tehnicianului de la Galaţi.

„(n.r. Antalya a devenit o zonă românească. Ar fi trebuit să nu se renunţe la cantonamentul montan?) Erau împreună cantonamentele atunci. Făceam în jur de zece zile la Forban, după care plecam în străinătate. Nu făceam doar Forban. Acum fiind şi perioada asta scurtă de pregătire e greu să faci şi la munte, dar să pleci şi în străinătate.

Ultimul antrenor de la FCSB care a făcut cantonament la munte a fost Ilie Stan şi rezultatele s-au văzut. O pregătire bună de iarnă te ţine tot anul. Nu strică, din contra, cred că ajută o săptămână-zece zile la munte, la zăpadă. Aerul curat e mult mai eficient decât să faci o pregătire fizică alergând în jurul terenului”, a declarat Helmut Duckadam pentru Orange Sport. 

”Mamă, mamă!”. MM Stoica, surprins de antrenamentele lui Dorinel Munteanu: ”Alergatul în pantă?! N-am văzut aşa ceva din 2004” | EXCLUSIV

Oţelul Galaţi a fost prima echipă din Superligă care a demarat pregătirile pentru partea a doua a sezonului sub comanda antrenorului Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu nici nu vrea să audă de cantonamente în Turcia sau Spania, aşa că a decis ca Oţelul să facă la munte stagiul de pregătire înainte de reluarea campionatului.

Munteanu nu îşi menajează jucătorii şi i-a pus să se antrenează în condiţii dure! Imaginile l-au suprins şi pe MM Stoica, care a mărturisit că de mult nu a mai văzut aşa ceva în Superligă.

„Mamă-mamă! Asta e ireal! E ireal. Bine, au avut rezultate, au jucat bine... Dar e ireal! Eu mă mir... Senzaţional! Când am văzut un aşa antrenament la noi? Când mergeam la Forban. Din 2004. Dar acolo era zăpadă, adevărat. Nu era foarte mare. Nu trecea niciodată de piept (n.r- râde). Nu ştiai dacă Florentin Dumitru era la antrenament.

Asta e senzaţional... Am auzit multe variante. Nu ştiu daca e ok, dacă nu e ok... Fotbalul se joacă pe verde, pe plat. Ţine chestia asta să poţi să alergi? Ţine? Am mai văzut asta cu alergatul pe pante când eram la juniori.

Arta lui Dorinel e că a făcut o echipă bună fără fotbalişti. Dacă nu-i vezi în trening, nu ştii că sunt fotbalişti. Munteanu zice că vrea două milioane pe Cistotti, dar nu dă nimeni...”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Afla mai multe despre: helmut duckadamcantonamentsuperliga 

viewscnt
Articole similare