Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Radu Drăguşin despre transfer! "Asta s-a întrebat". Ce i-a spus în faţă lui Florin Manea

Prima reacţie a lui Radu Drăguşin despre transfer! "Asta s-a întrebat". Ce i-a spus în faţă lui Florin Manea

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) poate deveni cel mai scump fotbalist român vândut din istorie. După ce a convins la Genoa, Napoli şi Tottenham se luptă umăr la umăr pentru semnătura sa, iar agentul Florin Manea a dezvăluit ce a vorbit în privat cu fundaşul naţionalei.

Florin Manea: "Genoa ar putea fi mulţumită dacă încasează 20 de milioane de euro"

Tottenham negociază suma pentru transferul lui Radu Drăguşin, însă există o diferenţă între cerere şi ofertă. Genia îl evaluează la 30 de milioane de euro, iar Napoli a intrat pe fir şi a avut o propunere pentru Radu Drăguşin

Vineri, agentul Florin Manea a sosit în Italia şi va fi pe stadion la Bologna - Genoa, meci în direct pe Orange Sport 1, de la 21:45, în care Radu Drăguşin e anunţat titular. 

Cu o zi înainte de a ajunge în Italia, Florin Manea a oferit ultimele detalii. 

"Revin în Italia pentru Bologna - Genoa. Radu are un caracter grozav, cu adevărat spectaculos. Nu am văzut niciodată un jucător atât de serios şi umil şi din acest motiv am ştiut mereu că va ajunge în vârf. Este un spectacol să lucrez cu el. Este înalt, rapid şi puternic şi după antrenament rămâne mereu pe teren pentru a-şi îmbunătăţi tehnica. 

E greu să vorbeşti în timpul negocierilor. Mâine (n.r. - vineri) o să vorbesc cu Genoa şi să văd dacă clubul a vorbit cu cineva, dar nu am vorbit cu nimeni despre contract şi transfer. Ştiu că există interes pentru jucător, dar oficial nu mi-a spus nimeni despre o ofertă pentru Radu. 

E greu de spus cât valorează Radu, dar cred că valorează 20 de milioane. Cu toţii trebuie să fim fericiţi când se face un astfel de transfer pentru că cred că toţi am făcut o treabă grozavă. A fost achiziţionat cu 5 milioane şi acum valorează cel puţin 20, aşa că până şi Genova care încasează o astfel de sumă ar putea fi mulţumită", a declarat Florin Manea, pentru CalcioNapoli24. 

Florin Manea: "Radu s-a întrebat dacă e bine să plece"

De asemenea, agentul tricolorului a dezvăluit că Radu Drăguşin a avut nevoie de sfatul său în privinţa viitorului şi l-a întrebat dacă este momentul oportun de a pleca de la Genoa. 

"Napoli? Nu-i poţi spune niciodată nu lui Napoli, dar depinde de multe lucruri. Radu nu se gândeşte la bani, ci la traseu şi la oraşul în care va lucra şi se va antrena. 

Când am vorbit despre Napoli şi Tottenham, s-a întrebat dacă nu lasă treaba pe jumătate terminată cu Genoa, s-a întrebat dacă e bine să plece. Napoli are şansa să-l prindă dacă mă sună. 

I-am spus că va ajuta clubul cu banii pe care îi va primi din vânzarea sa. Cu toate acestea, este normal ca un băiat de 21 de ani care se simte confortabil la Genoa şi are o relaţie foarte bună cu fanii. Poate pleacă sau poate nu. Se poate întâmpla orice, dar voi rămâne aproape de el pentru a-i oferi tot sprijinul meu indiferent de situaţie. 

La Genoa a devenit unul dintre cei mai puternici şi şi-a demonstrat valoarea, acum trebuie să facă pasul, fie că este Napoli sau Tottenham, să demonstreze că este la înălţime şi să vizeze cluburi precum Real Madrid şi Barcelona şi să devină cel mai puternic fundaş din lume", a adăugat agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea

Afla mai multe despre: florin maneaflorin manea radu dragusinradu dragusin 

viewscnt
Articole similare