Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii legate de transferul lui Radu Drăguşin. Florin Manea: ”Se va rezolva curând!” | EXCLUSIV

Ultimele detalii legate de transferul lui Radu Drăguşin. Florin Manea: ”Se va rezolva curând!”  | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central român Radu Drăguşin (21 de ani) este foarte aproape de un transfer, în această iarnă.

Recent, celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano, cunoscut pentru sursele sale foarte bune din lumea fotbalului mondial, a anunţat că transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham este unul iminent.

  • Suma de transfer este un ”astronomică” pentru fotbalul românesc, dar şi pentru clubul din Genova: 30.000.000 de euro.

Florin Manea, despre Radu Drăguşin: ”Când se înţelege Genoa, voi discuta şi eu”

Dacă se va face transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, fundaşul central va intra în topul celor mai mai vânzări de jucători din istoria clubului Genoa, alături de Krzysztof Piatek - 35.000.000 de euro la AC Milan, şi Cristian Romero - 31.500.000 de euro la Juventus.

Impresarul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a explicat că nu există nicio înţelegere între Genoa şi alte cluburi europene, chiar dacă a citit în presă de interesul celor de la Tottenham, Milan şi Napoli.

Florin Manea îl contrazice, involuntar, pe Fabrizio Romano. Un comportament normal pentru un agent care are interesul de a fi linişte în jurul fotbalistului său, mai ales când este vorba despre un transfer atât de important.

Cu siguranţă va fi anul (n.r. - 2024) lui Radu Drăguşin. A crescut fantastic în această perioadă şi cred că toată lumea a observat acest lucru. Sunt sigur că şi anul 2024 va fi unul cel puţin la fel de bun.

Foarte mulţi au spus că eu aş face un soi de marketing pentru Radu, însă e total fals. Atunci când marile publicaţii de specialitate ale lumii scrie despre el, nu mai poate fi vorba despre marketing. 

Pentru că se discută mult despre plecarea lui de la Genoa, am citit şi eu că sunt interese din partea celor de la Milan, Napoli şi Tottenham, însă eu pot să spun că nu am nimic concret în momentul de faţă. Nu am discutat cu nimeni. Totul ţine de Genoa.

În momentul în care Genoa se va înţelege cu un anume club, atunci voi discuta şi eu despre transferul jucătorului. Dacă se va face acest transfer, va fi cel mai mare din istoria fotbalului românesc, dar şi din istoria lui Genoa.

Am putea vorbi despre ce se va întâmpla acum, şi nu în vară. Cred că lucrurile se vor rezolva cât de curând”, a declarat Florin Manea, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: radu dragusinflorin maneagenoatottenham 

viewscnt
Articole similare