Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ange Postecoglou a fost întrebat ce se întâmplă cu transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham! Răspunsul dat de antrenor

Ange Postecoglou a fost întrebat ce se întâmplă cu transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham! Răspunsul dat de antrenor

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este din ce în ce mai aproape de un transfer uriaş, la Tottenham, iar antrenorul Ange Postecoglou a fost întrebat care e stadiul mutării fundaşului central român, la clubul din Londra.

Ange Postecoglou a vorbit despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, Genoa cere suma de 30.000.000 de euro pentru Radu Drăguşin, în timp ce Tottenham este dispusă să ofere aproximativ 25 de milioane de euro.

Clubul din Premier League s-a orientat spre tricolorul calificat la EURO 2024, după ce nu s-au putut înţelege asupra mutării lui Jean-Clair Todibo, de la Nice. 

Încă din urmă cu câteva săptămâni, Ange Postecoglou şi-a dat acordul pentru ambele variante, iar acum a oferit un răspuns când a fost întrebat despre Radu Drăguşin

"(n.r. - Eşti încrezător că transferul s-ar putea realiza rapid?) Este greu de spus, pentru că nu mă implic în acea parte. Aşa cum am spus înainte de fereastra de transferuri, avem nişte obiective şi nişte ţinte şi lucrăm în acest sens. 

Oamenii din culise şi responsabilii de acele zone lucrează în acest sens, iar implicarea mea este atunci când sunt căutat pentru îndrumare şi claritate asupra drumului pe care trebuie să mergem", a declarat atrenorul australianul, conform Football London. 

Ce spunea agentul Florin Manea despre transferul lui Radu Drăguşin

"În momentul în care Genoa se va înţelege cu un anume club, atunci voi discuta şi eu despre transferul jucătorului. Dacă se va face acest transfer, va fi cel mai mare din istoria fotbalului românesc, dar şi din istoria lui Genoa.

Am putea vorbi despre ce se va întâmpla acum, şi nu în vară. Cred că lucrurile se vor rezolva cât de curând”, a declarat Florin Manea, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: radu dragusinaange postecoglouradu dragusin tottenham 

viewscnt
Articole similare