Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dat afară de la FCSB, cel mai bun marcator din 2023. Perioadă de graţie pentru atacantul fără viitor la echipa lui Gigi Becali

FOTO | Dat afară de la FCSB, cel mai bun marcator din 2023. Perioadă de graţie pentru atacantul fără viitor la echipa lui Gigi Becaligalerie foto

FCSB

Comentarii

Trei jucători care au trecut prin România sunt între primii cei mai buni cinci marcatori croaţi ai anului 2023. Unul dintre ei a fost dat afară şi umilit de Gigi Becali la FCSB.

Gigi Becali a fost într-o continuă căutare a unui atacant la FCSB de-a lungul acestui sezon, nefiind mulţumit în totalitate de prestaţiile lui Andrea Compagno.

Iar unul dintre atacanţii care au trecut recent pe la vicecampioana României impresionează acum în străinătate.

Fost la FCSB, cel mai bun marcator croat din 2023

Ivan Mamut a jucat un sezon la FCSB (2021-2022), dar nu s-a remarcat cu nimic. A bifat doar 14 meciuri, în care a marcat un singur gol.

Aşa cum era de aşteptat, Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu el şi l-a dat afară de la echipa sa. Dar în ianuarie 2023, acesta şi-a găsit o nouă destinaţie, Terengganu FC, tocmai în îndepărtata Malaysia.

Acolo, atacantul croat şi-a descoperit pofta de gol şi marchează pe bandă rulantă. Tocmai de aceea a şi ajuns cel mai bun marcator croat din anul 2023, cu 22 de goluri marcate.

Încă doi atacanţi trecuţi prin România, în Top 5

Pe locul 2 în acest important top se află încă un atacant croat trecut prin România. Marko Dugandzic, trecut pe la Sepsi, CFR şi Rapid, a înscris 20 de goluri pentru bucureşteni şi Al-Tai (Arabia Saudită) în 2023.

Topul celor mai buni marcatori croaţi din anul ce tocmai s-a încheiat este completat de Marko Livaja (Hajduk Split) - 19 goluri, Filip Dangubic (Hegelmann) - 18 goluri, şi Andrej Kramaric - 17 goluri.

Filip Dangubic a fost şi el în fotbalul românesc. Liber de contract de la 1 ianuarie 2024, după despărţirea de lituanienii de la Hegelmann, acesta a jucat în România la Chindia şi UTA Arad.

Afla mai multe despre: fcsbivan mamutsuperligaterengganumarko dugandzicfilip dangubic 

viewscnt
Articole similare