Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară şi umilit de Becali, fotbalistul a semnat într-o ţară exotică. Transfer surprinzător pentru fostul jucător al FCSB-ului

Dat afară şi umilit de Becali, fotbalistul a semnat într-o ţară exotică. Transfer surprinzător pentru fostul jucător al FCSB-uluigalerie foto

FCSB

Comentarii

Venit în România în toamna anului 2020, Ivan Mamut a părăsit pentru prima dată în carieră Europa şi a semnat cu o echipă dintr-o ţară exotică.

Rămas liber de contract în august 2022, când şi-a încheiat aventura la FCSB, Ivan Mamut a plecat departe de România. Atacantul croat s-a transferat în Malaezia, la Terengganu, o echipă dintr-un stat aflat la peste 8.500 de kilometri distanţă faţă de Bucureşti.

Terengganu este vicecampioana Malaeziei, iar Ivan Mamut a semnat cu echipa din Asia, după ce a trecut prin România, la U Craiova şi la FCSB, două dintre echipele cu pretenţii ale campionatului. În actualul sezon, Ivan Mamut a jucat doar trei meciuri în toate competiţiile cu FCSB, în care a strâns pe teren doar 35 de minute.

  • 200 de mii de euro valorează Ivan Mamut, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 4 goluri a marcat Ivan Mamut în cele 40 de meciuri jucate în Superligă, la U Craiova şi la FCSB

RNK Split, Hajduk, Hrvace, Primorac, Inter Zapresic, Sesvete, Craiova şi FCSB sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Ivan Mamut.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare