Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marica a făcut analiza echipelor care se bat pentru titlu! Corigenta şi premianta: "Toată stima şi admiraţia" | EXCLUSIV

Marica a făcut analiza echipelor care se bat pentru titlu! Corigenta şi premianta: "Toată stima şi admiraţia" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Acţionarul Farului Constanţa, Ciprian Marica (38 de ani), a vorbit, în exclusivitate pentru Orange Sport, despre echipele implicate în lupta la titlu din Superligă în acest sezon.

Începutul anului 2024 găseşte următorul clasamentul la vârful Superligii. După 21 de etape, FCSB este lider, cu 44 de puncte, urmată de CFR Cluj (36), Universitatea Craiova (34), Rapid (33), iar Sepsi şi Farul (30) completează locurile de play-off.

Ciprian Marica a vorbit despre obiectivul din acest sezon al campioanei în exerciţiu, Farul Constanţa.

”Suntem pe loc de play-off, dar nu ne facem speranţe că putem câştiga acest campionat. Principalul nostru obiectiv a fost şi este calificarea în play-off. Sperăm să şi reuşim”, a început Marica.

”Toată stima şi admiraţia pentru domnul Varga”

Fostul atacant consideră că avansul luat de FCSB ar putea fi recuperat de CFR Cluj, formaţie pe care o laudă pentru parcursul din actuala stagiune.

”Nu cred că este totul jucat. Sunt opt puncte pentru FCSB avans şi mulţi tind să spună că acest campionat e jucat. Nu cred asta. Cred că se mai joacă. 

CFR reuşeşte cumva să se reorganizeze după plecarea lui Dan Petrescu. Toată stima şi admiraţia pentru domnul Varga. Nu iese foarte mult în prim-plan, nu-şi doreşte foarte mult, dar totuşi face lucrurile să funcţioneze la CFR. Sunt în continuare pe locul 2 şi se luptă la campionat.

Reuşesc cumva din mers să schimbe nucleul de jucători, reconstruiesc echipa şi o fac într-un mod bun. Sunt plăcut surprins de ce se întâmplă la CFR. Asta se datorează, probabil, şi background-ului pe care îl au cei de acolo”, a adăugat acţionarul Farului.

”Văd un potenţial fantastic la Craiova, dar care nu este atins”

Legat de Universitatea Craiova, Ciprian Marica a afirmat următoarele: ”Craiova îşi dă permanent senzaţia că are tot ce-i trebuie, stadion, suporteri, cu toate că şi acolo am văzut că a scăzut puţin apetitul pentru fotbal. 

Am văzut jucând Craiova cu Craiova şi stadionul nu era plin. Oamenii au nevoie de o performanţă, de un campionat, o Cupă, o participare în cupele europene, de ceva să revină la stadion.

Craiova are şi un patron implicat. Am înţeles că a scos un pachet de acţiuni la vânzare şi se vor alătura şi alţi oameni. Văd un potenţial fantastic la Craiova, dar care, cumva, nu este atins”.

De asemenea, Marica a făcut analiza şi în ceea ce o priveşte pe Rapid, subliniind principalul atu al giuleştenilor.

”Rapid este echipa cu cel mai mare avantaj, cel din punctul de vedere al meciurilor de acasă, al suporterilor, care merg la stadion meci de meci şi reuşesc să fie al 12-lea jucător.

E greu să joci, să câştigi în Giuleşti, cu atmosfera de acolo. Nu văd o altă echipă la care să cântărească atât de mult suporterii în jocul echipei. Rapid, cu suporterii pe care îi are, are un potenţial fantastic an de an.

Acum, cu venirea domnului Şucu, un tip echilibrat din ce l-am cunoscut, a avut un elan la început şi a crezut că e simplu, dar văd că are răbdare, nu se pripeşţe şi bine face. Îl văd mult mai aşezat şi cumpătat”, a încheiat fostul internaţional.

Afla mai multe despre: ciprian maricasuperligafarulfcsbcfr clujrapiduniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare