Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bomba" lui Rotaru în startul anului! Preşedintele de calibru dorit la Universitatea Craiova, de la o altă echipă din Superliga

"Bomba" lui Rotaru în startul anului! Preşedintele de calibru dorit la Universitatea Craiova, de la o altă echipă din Superliga
Comentarii

Mihai Rotaru nu mai vrea să ocupe postul de preşedinte al formaţiei pe care o patronează, Universitatea Craiova.

În vara lui 2023, Mihai Rotaru a preluat oficial funcţia de preşedinte al Universităţii Craiova, prin vot în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, post rămas vacant după ce plecarea lui Sorin Cârţu.

S-a găsit ”urmaşul” lui Sorin Cârţu!

Chiar dacă mandatul lui Mihai Rotaru se întindea pe următorii doi ani, acesta pare să se fi săturat să ia toate deciziile la Universitatea Craiova şi cere ajutor din exterior.

Ziaruldeiaşi.ro” anunţăc că principalul acţionar al celor de la Universitatea Craiova l-ar vrea în funcţia de preşedinte al clubului pe Cornel Şfaiţer, cel care ocupă acest post la o altă formaţie din Superligă, Poli Iaşi.

Cornel Şfaiţer nu pare tentat să schimbe ”aerul”, cel puţin în această iarnă. Conform sursei citate, fostul şef de la Sepsi şi FC Botoşani le-ar fi transmis apropiaţilor că are de gând să rămână la Iaşi, indiferent de oferta pe care o va primi din Superligă.

Cu toate acestea, fotbalul românesc s-a dovedit a fi foarte imprevizibil de-a lungul timpului, iar Mihai Rotaru ştie cum să se facă convingător, atunci când îşi doreşte cu adevărat un om în echipa sa.

Cornel Şfaiţer şi-a demonstrat calităţile de conducător în ultimii ani. Practic, a reprezentat un element decisiv în transformările echipelor FC Botoşani, Sepsi şi Poli Iaşi.

Chiar dacă este doar pe locul 14 în Superligă, în acest sezon, Poli Iaşi este la doar 7 puncte distanţă de play-off, cu o linie de clasament: 5 victorii, 8 egaluri şi 8 înfrângeri. O linie decentă pentru o formaţie nou-promovată.

Afla mai multe despre: cornel sfaiterpreşedinte craiova 

viewscnt
Articole similare