Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga, prima mare mutare a noului an la CFR Cluj. Fotbalist cu peste 100 de meciuri în Serie A, viitoarea senzaţie din Gruia

Nelu Varga, prima mare mutare a noului an la CFR Cluj. Fotbalist cu peste 100 de meciuri în Serie A, viitoarea senzaţie din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj nu se lasă mai prejos faţă de rivalele FCSB şi Rapid şi se întăreşte şi ea în această perioadă de transferuri.

CFR Cluj a încheiat anul 2023 pe locul 2, la opt puncte în spatele FCSB-ului, după o victorie la scor cu rivala locală, U Cluj (4-0).

Nelu Varga a decis să meargă pe mâna lui Andrea Mandorlini şi în anul 2024, iar tehnicianul, datorită relaţiilor pe care le are în fotbalul din Italia, poate aduce în Gruia un jucător trecut prin Serie A.

Este vorba despre Omar El Kaddouri, conform Tuttomercatoweb, care este la un pas să joace în România, la CFR.

Răzvan Lucescu îl cunoaşte foarte bine pe iminentul transfer al lui CFR

Marocanul a plecat deja spre Cluj-Napoca, acolo unde directorul sportiv Răzvan Zamfir şi Andrea Mandorlini sunt gata să-i ureze bun venit.

În acest moment, marocanul în vârstă de 33 de ani este liber de contract după despărţirea de PAOK, produsă în vara anului trecut.

În Grecia, El Kaddouri a evoluat şase sezoane (2017-2023), multe dintre ele şi sub comanda antrenorului român Răzvan Lucescu.

Cu formaţia din Salonic, mijlocaşul ofensiv a câştigat singurele trofee din carieră: campionatul şi de trei ori Cupa Greciei.

Omar El Kaddouri a făcut carieră şi în fotbalul italian, unde a evoluat la echipe precum Brescia, Napoli, AC Torino şi Empoli.

A adunat peste 100 de meciuri în Serie A (108), cu 12 goluri şi 16 pase decisive, dar şi 39 de partide în Serie B, reuşind şapte goluri şi patru assist-uri.

De asemenea, acesta are şi 30 de meciuri pentru naţionala Marocului, unde a marcat cinci goluri. Este cotat la 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: cfr clujomar el kaddouriandrea mandorlini 

viewscnt
Articole similare