Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Yevhen Konoplyanka, atac la adresa lui Neluţu Varga după despărţirea de CFR Cluj: "Mi-a plătit un singur salariu"

Yevhen Konoplyanka, atac la adresa lui Neluţu Varga după despărţirea de CFR Cluj: "Mi-a plătit un singur salariu"

CFR Cluj

Comentarii

Yevhen Konoplyanka a fost dat afară de CFR Cluj după doar şase luni petrecute în Gruia, ucraineanul a reacţionat şi a vorbit despre problemele sale în jumătatea de sezon petrecută în Cluj-Napoca.

Ucraineanul a rezistat doar şase luni la CFR Cluj! Fostul mijlocaş de la Dnipro, Sevilla, Schalke 04, Şahtior Doneţk şi KS Cracovia nu s-a adaptat cerinţelor din Gruia şi a fost de acord să întrerupă colaborarea.

54 de minute pentru Yevhen Konoplyanka în tricoul lui CFR Cluj

Jucătorul cotat în vara lui 2015 la 25.000.000 de euro a bifat doar patru meciuri pentru CFR Cluj, în care a acumulat 54 de minute, fără goluri sau pase de gol.

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, a dezvăluit o problemă a jucătorului ucrainean pe parcursul lunilor petrecute la CFR Cluj. Acesta îl acuză pe fostul internaţional ucrainean că şi-ar fi inventat accidentările.

"A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunţi că te doare piciorul, că te înţeapă nu ştiu ce." a declarat Neluţu Varga, conform Fanatik.

Konoplyanka i-a oferit replica patronului celor de la CFR şi a oferit detalii despre situaţia sa din punct de vedere financiar, în perioada petrecută la CFR Cluj.

"Un nonsens total (n.r. inventarea accidentărilor). Să se uite câte meciuri am stat pe bancă atunci când eram 100% pregătit să joc.

Dacă nu eram apt, atunci nu aş fi fost pe bancă. Clubul mi-a plătit un singur salariu dintre cele cinci. Încă nu s-a rezolvat situaţia cu mine. Ce planuri am? Vreau să petrec o săptămână cu familia, iar apoi mă voi gândi la viitor", a spus Konoplyanka, conform sport.ua.

250.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 34 de ani care a jucat alături de naţionala Ucrainei la două turnee finale de campionat european, EURO 2012 şi EURO 2016.

Afla mai multe despre: yevhen konoplyankanelutu vargacfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare