Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Nicolae Dică se întoarce în forţă. Semnează cu un club de mare tradiţie din fotbalul românesc pentru renaşterea proiectului

BREAKING | Nicolae Dică se întoarce în forţă. Semnează cu un club de mare tradiţie din fotbalul românesc pentru renaşterea proiectului

Fotbal intern

Comentarii

FC Argeş pregăteşte o iarnă spectaculoasă pe piaţa transferurilor, atât în privinţa lotului de jucători, cât şi la nivelul conducerii tehnice.

Presa locală anunţă că FC Argeş a demarat negocierile pentru schimbarea din temelii a lotului echipei. Cele mai importante modificări, însă, se pregătesc la nivelul conducerii tehnice.

Conform ziartopdearges.ro, principalul finanţator al clubului piteştean, Viorel Tudose, s-a întâlnit, săptămâna trecută, cu Dani Coman pentru a-l convinge pe acesta să preia funcţia de preşedinte, funcţie care, momentan, nu există la FC Argeş.

Odată cu Dani Coman ar fi aşteptat şi Nicolae Dică. Dacă vor ajunge la o înţelegere cu Eugen Neagoe, actualul antrenor, în privinţa rezilierii, piteştenii îl vor aduce pe banca tehnică pe fostul tehnician al FCSB-ului.

Nicolae Dică şi Dani Coman au fost produse ale academiei de fotbal de la Piteşti, iar amândoi au parte şi de susţinerea autorităţilor locale şi a suporterilor din Trivale.

  • În cariera sa, Nicolae Dică a fost secund şi principal la FCSB, princpial la FC Argeş în două rânduri, la CS Mioveni şi FCU Craiova

Deşi ocupă locul 15 în Liga a II-a, după 15 etape disputate, FC Argeş este la doar opt puncte în spatele ocupantei locului 6, care asigură prezenţa în play-off.

Afla mai multe despre: nicolae dicafc argesdani coman 

viewscnt
Articole similare