Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica avertizează un club important din Superliga: "Nu-i normal aşa ceva, fă echipa cum trebuie"

EXCLUSIV | MM Stoica avertizează un club important din Superliga: "Nu-i normal aşa ceva, fă echipa cum trebuie"

Superliga

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre împrumutul lui Alexandru Musi, jucător al celor de la FCSB, la Petrolul, şi detaliul care l-a nemulţumit pe oficialul celor de la FCSB.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a vorbit despre fotbalistul de împrumutat în această stagiune la Petrolul Ploieşti, Alexandru Musi (19 ani).

Nemulţumirea lui MM Stoica legată de împrumutul lui Alexandru Musi

MM Stoica a evidenţiat detaliul care îl nemulţumeşte în prezent la împrumutul jucătorului cu 20 de prezenţe în tricoul "lupilor galbeni" în acest sezon de Superliga.

Poziţia în care este jucat fotbalistul cu o prezenţă la naţionala U20 a României îl nemulţumeşte teribil pe MM Stoica, acesta consideră că în ciuda randamentului fotbalistului de 19 ani, acesta nu este jucat în cea mai favorabilă poziţie.

"Petrolul dacă o să meargă în continuare cu Musi (n.r. pe poziţia din prezent), de bătut nu au mai bătut pe nimeni în ultima vreme, pentru că pur şi simplu s-au încăpăţânat să folosească un jucător care evoluase foarte bine pe poziţia lui, care nici aia nu era chiar a lui de baza, să-l joace vârf, bă, dar nu-i normal aşa ceva.

Ok, a avut copilul o ocazie imensă la meciul cu Craiova, fă echipa cum trebuie, pune bă copilul ăla să joace poziţia lui, fă echipa cum trebuie că nu e.. nu ştiu, citesc că sunt probleme, s-ar putea să fie minciuni." a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

  • Alexandru Musi a jucat în 20 de partide în acest sezon de Superliga. A marcat trei goluri şi a furnizat trei pase decisive.
  • 500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului care în sezonul trecut a fost împrumutat la Poli Iaşi, echipă cu care a cucerit titlul în Liga 2.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbpetrolulalexandru musisuperliga 

viewscnt
Articole similare