Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clauza specială din contract cu care fotbaliştii de la FCSB au fost de acord şi au semnat: "Se poate rezilia". Dezvăluirea lui MM Stoica | EXCLUSIV

Clauza specială din contract cu care fotbaliştii de la FCSB au fost de acord şi au semnat: "Se poate rezilia". Dezvăluirea lui MM Stoica | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit ce clauză specială au în contract fotbaliştii de la FCSB, cu care au fost de acord când au semnat. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a spus că încălcarea acesteia poate duce la rezilierea înţelegerii.

Fotbaliştii de la FCSB au în contractul pe care l-au semnat o clauza specială, cu care au fost de acord atunci când li s-au oferit înţelegerile cu echipa "roş-albastră".

Mihai Stoica: "Dacă întreprinzi o acţiune care afectează imaginea clubului, indiscutabil se poate rezilia! Avem şi noi o astfel de clauză"

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a dezvăluit că în contract fotbaliştilor de la FCSB există o clauză specială, care poate duce la rezilierea înţelegerii dintre cele două părţi dacă aceasta este încălcată pe durata acestuia.

MM Stoica a făcut dezvăluirea în contextul în care Sepsi doreşte să se despartă de Francisco Junior, fotbalistul care a fost prins beat la volan în urmă cu câteva săptămâni. "Da, avem şi noi o astfel de clauză, dacă întreprinzi o acţiune care afectează imaginea clubului. Indiscutabil se poate rezilia", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Totuşi, oficial echipei din Berceni a recunoscut că în cazul jucătorilor esenţiali pentru echipă se pot trece cu vederea unele abateri. Nu este, însă, şi cazul lui Francisco Junior, cel care nu era un titular indiscutabil în formaţia de la Sf. Gheorghe.

"Să lăsm ipocrizia. Unui jucător important i se iartă multe, cum s-au întâmplat în multe cazuri şi nu doar în România", a mai spus MM Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoicaclauzacontractefcsbjucatorisuperliga 

viewscnt
Articole similare