Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La Liga | Ploaie de goluri în Girona - Atletico. Hat-trick-ul lui Morata, insuficient pentru madrileni. Gazdele au obţinut victoria în prelungiri

La Liga | Ploaie de goluri în Girona - Atletico. Hat-trick-ul lui Morata, insuficient pentru madrileni. Gazdele au obţinut victoria în prelungiri

La Liga

Comentarii

Girona a învins miercuri seara pe teren propriu, scor 4-3, gruparea madrilenă Atletico, într-un meci al etapei a 19-a din La Liga. Alvaro Morata a reuşit o triplă pentru echipa lui Simeone.

A fost o primă repriză extraordinară pe stadionul Municipal de Montilivi. Valery Fernandez a deschis scorul pentru gazde în minutul 2. În minutul 14 Griezmann i-a pasat cu capul lui Alvaro Morata şi acesta a egalat.

Savio a readus-o în avantaj pe Girona, în minutul 26, iar Daley Blind a înscris primul său gol în La Liga şi gazdele conduceau cu 3-1 în minutul 39.

Cinci minute mai târziu Rodrigo De Paul l-a găsit pe Alvaro Morata şi acesta a înscris, stabilind scorul pauzei, 3-2 pentru Girona.

Alvaro Morata a mai avut un gol, anulat însă de VAR în minutul 45+1, dar internaţionalul spaniol s-a revanşat în minutul 54, când a egalat la 3 din pasa lui De Paul. Este prima triplă reuşită de Morata în La Liga şi a treia din carieră.

Nu s-a terminat însă la egalitate pentru că Ivan Martin s-a descurcat admirabil între apărătorii lui Atletico, a „înţepat” balonul şi a adus victoria gazdelor, cu 4-3, prima din istorie în faţa lui Atletico Madrid.

Girona, la zece puncte în faţa locului trei, Atletico Madrid

Girona rămâne pe locul secund în campionat, cu 48 de puncte, la egalitate cu liderul Real Madrid. Atletico Madrid se află pe locul al treilea, cu 38 de puncte.

 

Afla mai multe despre: gironaatletico madridalvaro moratala liga 

viewscnt
Articole similare