Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al lui Dinamo nu impresionează pe toată lumea: ”Toată viaţa lui n-a jucat” / ”De ce nu şi-a găsit contract 6 luni?” | EXCLUSIV

Primul transfer al lui Dinamo nu impresionează pe toată lumea: ”Toată viaţa lui n-a jucat” / ”De ce nu şi-a găsit contract 6 luni?” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti a oficializat, miercuri, primul transfer important al campaniei de ”mercato” din iarnă

Este vorba despre un fundaşul central Darko Velkovski, cu 48 de selecţii pentru naţionala Macedoniei de Nord şi cu meciuri la EURO 2020, cotat la 1.800.000 de euro, conform transfermarkt.de.

  • În cariera sa, Darko Velkovski a evoluat pentru Rabotnicki, Vardar, HNK Rijeka, Al-Ettifaq. Era liber de contract din vara lui 2023.

Darko Velkovski, privit cu scepticism de Basarab Panduru şi MM Stoica

Prezent în studioul Orange Sport, fostul internaţional Basarab Panduru consideră că dinamoviştii nu ar trebui să fie prea încântaţi de aducerea lui Darko Velkovski, un jucător care, la prima vedere, pare predispus la accidentări.

În plus, ”Pandi” e îngrijorat că fundaşul central nu a mai evoluat într-un meci oficial din luna iunie, când Macedonia de Nord a pierdut 0-7 cu Anglia.

 ”Aşa am zis şi eu, că e supersuficient. Vine de la Etiffaq. Cred că ultimul meci îl are prin iunie. Uitându-mă pe meciuri văd la Rijeka are 30 de meciuri. După care, când m-am dus în urmă, am mai văzut într-un singur an cu 29 de meciuri. După care, văd numai 5-7-10. Habar n-am ce a fost, cum a fost.

Spun că e un jucător de 28 de ani care are în doi ani de zile 30 de meciuri. Practic, toată viaţa lui n-a jucat, prinde anul acela la Rijeka, la 26-27 de ani, iar apoi s-a dus la Ettifaq.

Probabil că poate să o ajute. Nu e un jucător care a venit din liga 7000, cum se întâmplă la noi de obicei”, a declarat Basarab Panduru.

De asemenea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, se întreabă de ce un jucător cu un asemenea CV, cu meciuri la EURO 2022, de ce nu şi-a găsit angajament din iulie 2023 până în ianuarie 2024.

Singurul semn de întrebare e acesta: un jucător cu cotă, care ajunge de la un club din Arabia Saudită, de echipă naţională - problema e de ce nu ţi-ai găsit angajament până acum?

Dacă compari cu ce a adus Dinamo până acum, da e un jucător bun”, a completat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: velkovskimm stoicapanduruettifaq 

viewscnt
Articole similare