Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la Dinamo la Barcelona! Ce spune fostul star din Superligă despre transferul carierei

De la Dinamo la Barcelona! Ce spune fostul star din Superligă despre transferul carierei

La Liga

Comentarii

Aleix Garcia (26 de ani) este aproape de un transfer la Barcelona, după o jumătate de sezon excelentă în tricoul celor de la Girona.

Fostul mijlocaş spaniol al celor de la Dinamo a revenit în fotbalul mare după o perioadă neagră a carierei. Fotbalistul care a debutat în 2023 pentru echipa naţională a Spaniei a petrecut trei luni de zile la formaţia din Superliga, la finalul anului 2020.

Aleix Garcia a plecat la Eibar, formaţie din a doua ligă spaniolă, iar mai apoi a făcut pasul la Girona, actuala sa echipă cu care a reuşit promovarea în 2022.

Căpitanul echipei surpriză din acest sezon de La Liga a impresionat în prima jumătate a actualei stagiuni. Garcia a înscris de trei ori şi a oferit patru pase decisive în 18 partide, în La Liga.

Forma bună arătată de Garcia în campionat a atras interesul celor de la FC Barcelona. La capătul unui antrenament al Gironei, Aleix Garcia a fost întrebat de un suporter al formaţiei din Catalonia despre un eventual transfer la echipei emblemă a regiunii din nordul Spaniei, FC Barcelona.

Reacţia lui Aleix Garcia la zvonul plecării la Barcelona

”Este o minciună că pleci la Barcelona, nu?”, a fost întrebarea tânărului fan.

După o pauză de câteva secunde, Garcia a răspuns: "Nu ştiu!".

 

 

FC Barcelona este dispusă să plătească clauza de reziliere în valoare de 20 de milioane de euro, prezentă în contractul mijlocaşului Gironei, anunţă Marca.

Antrenorul campioanei Spaniei a vorbit despre calităţile mijlocaşului de la Girona, dar şi despre felul în care acesta s-ar integra la Barcelona.

”Are calităţi tehnice foarte une, schimbările sale de direcţie sunt spectaculoase. Este un jucător care s-ar potrivit la Barcelona, care a fost convocat deja la echipa naţională”, a spus Xavi Hernandez, conform sursei citate anterior.

Afla mai multe despre: la ligadinamosuperligafc barcelonagironaaleix garcia 

viewscnt
Articole similare