Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ce, dă cineva mai mult?". Basarab Panduru nu s-a ferit de cuvinte şi a spus cu ce sumă poate fi vândut Marius Ştefănescu! | EXCLUSIV

"Ce, dă cineva mai mult?". Basarab Panduru nu s-a ferit de cuvinte şi a spus cu ce sumă poate fi vândut Marius Ştefănescu! | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru (53 de ani) a "calmat" situaţia din jurul sumei de transfer a lui Marius Ştefănescu (25 de ani), fotbalist a cărui semnătura a fost disputată de FCSB şi Rapid în perioada de mercato din vară. În cele din urmă, Ştefănescu a rămas pe loc.

Basarab Panduru este de părere că Sepsi nu va obţine mai mult de un milion de euro pentru transferul lui Marius Ştefănescu, având în vedere forma pe care o traversează fotbalistul, dar şi situaţia contractuală a jucătorului ajuns şi în naţionala României.

Basarab Panduru nu crede că Sepsi poate obţine mai mult de un milion de euro pentru transferul lui Marius Ştefănescu

"Pandi" a spus că şefii lui Sepsi pot cere ce sumă doresc în schimbul lui Marius Ştefănescu, încă clubul nu va primi mai mult de un milion de euro pentru el.

Fostul fotbalist din Generaţia de Aur nu crede că vreo echipă va fi dispusă să achite o sumă mai mare de un milion de euro pentru a obţine semnătura lui Marius Ştefănescu. "Poţi cere cât vrei, dar primeşti maximum un milion. Ce, dă cineva mai mult?", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Sepsi doreşte o sumă de cel puţin 1,5 milioane de euro pentru Marius Ştefănescu, având în vedere fotbalistul este deţinut în coproprietate cu Şcoala de fotbal Mihai Georgescu, care, în cazul transferului lui Ştefănescu, va primi 50% din sumă. De aceea, Sepsi ţine la preţ.

Rapid şi FCSB l-au dorit pe Marius Ştefănescu în perioada de transferuri din vară, însă în cele din umră Sepsi n-a fost de acord să-l vândă.

Marius Ştefănescu a jucat 29 de meciuri în toate competiţiile sezonului la Sepsi, timp în care a marcat de şase ori şi a livrat cinci pase de gol.

Afla mai multe despre: marius stefanescusepsitransfersuperligabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare