Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La Dinamo am atins cel mai slab nivel”. Perioada din România, de coşmar pentru căpitanul liderului din La Liga

”La Dinamo am atins cel mai slab nivel”. Perioada din România, de coşmar pentru căpitanul liderului din La Liga

Dinamo București

Comentarii

Aleix Garcia (26 de ani) a povestit că perioada pe care a petrecut-o la Dinamo a fost un coşmar pentru el.

Aleix Garcia este unul dintre jucătorii din La Liga cu cea mai mare ascensiune în ultima perioadă.

Este titular şi căpitan la Girona, echipa de pe primul loc în La Liga, şi a debutat şi în naţionala Spaniei, în partida contra Ciprului (3-1).

Dar mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a avut o perioadă de care nu îşi aduce cu prea multă bucurie, cea de la Dinamo, acolo unde a fost luat liber de contract de la Manchester City.

Spaniolul aflat pe val în La Liga: ”La Dinamo am atins cel mai slab nivel”

Aleix Garcia a petrecut trei luni în România (5 octombrie 2020 - 18 ianuarie 2021), jucând doar opt meciuri pentru ”câini”, fără vreo realizare ofensivă.

”Am fost în vestiare precum City, unde toată lumea este vedetă. Apoi mergi împrumutat la echipe unde nu ţi-ar plăcea să mergi, dar din moment ce ai contract cu City spui: O sa revin.

Când am plecat în România, am deschis ochii. Am lucrat cu psihologii pe care i-am mai avut la Villarreal. Dinamo a fost echipa la care am atins cel mai slab nivel.

Am avut noroc ca Eibar mi-a redat pofta de joc şi că m-au văzut echipele din Prima Division. A fost o decizie luată cu inimă”, a declarat Aleix Garcia, într-un interviu acordat pentru Marca.

După Dinamo, pentru Aleix Garcia au urmat Eibar şi Girona, acolo unde este în prezent. În acest sezon, mijlocaşul deja internaţional spaniol a strâns 13 meciuri şi a reuşit trei goluri şi patru pase decisive în tricoul catalanilor.

Dinamo are în faţă derby-ul cu FCSB, care este programat duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 17-a din Superliga României.

Afla mai multe despre: dinamola ligagironasuperligaaleix garcia 

viewscnt
Articole similare