Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Maşinăria” de goluri de la AC Milan e gata de debut! Puştiul de 15 ani îşi freacă mâinile de bucurie după România - Elveţia

”Maşinăria” de goluri de la AC Milan e gata de debut! Puştiul de 15 ani îşi freacă mâinile de bucurie după România - Elveţia

Fotbal

Comentarii

Moment important pentru unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Italia. Obligat de situaţie, antrenorul celor de la AC Milan, Stefano Pioli, l-ar putea convocat pentru următoarea partidă din Serie A.

Stefano Pioli are mari probleme în ofensivă, pentru următoarea partidă din Serie A, contra celor de la Fiorentina.

Olivier Giroud este suspendat două runde după eliminarea din ultima etapă, contra celor de la Lecce, Rafael Leao s-a accidentat şi el în partida contra celor de la Lece, iar ultima veste tristă vine chiar din România.

Senzaţia Francesco Camarda, gata de debut

Elveţianul Noah Okafor, adus în vara trecută de la Salzburg, pentru 15.000.000 de euro, a ieşit ”şifonat” bine din partida România - Elveţia şi nu este apt fizic pentru a evolua în partida cu Fiorentina.

  • Marius Marin a avut o intrare foarte dură asupra lui Noah Okafor, chiar în debutul meciului, minutul 2, când arbitrul Davide Massa i-a şi acordat un cartonaş galben.
  • Noah Okafor a putut juca doar 62 de minute pe Arena Naţională, fiind schimbat cu Zeki Amdouni.

Aşadar, în lipsă de alternative, AC Milan pare să rămână doar în sârbul Luka Jovic, care nu se află într-o formă prea strălucită, şi Francesco Camarda, un puşti de 15 ani care bate toate recordurile în Italia.

Cine este Francesco Camarda?

Francesco Camarda este cu o adevărată ”maşinărie” de goluri. A intrat în prim-planul presei internaţionale când i-au fost numărate meciurile şi golurile de la grupele de juniori ale celor de la AC Milan: 89 de jocuri - 485 de goluri. O medie de peste 5 goluri pe partidă.

Obligaţi de situaţie, antrenorii celor de la AC Milan l-au promovat pe Francesco Camarda la echipa de Primavera, acolo unde se duelează cu adversari de 18-19 ani.

Nicio problemă pentru senzaţionalul atacant - marchează şi la Primavera. Nu este golgheter, însă are un progres remarcabil.

La naţionalele de juniori U15, U16 şi U17 ale Italiei, Francesco Camarda se distrează. A adunat 22 de meciuri şi 13 goluri. Cel mai probabil, va face pasul către Italia U19 cât de curând.

Francesco Camarda măsoară 1.84 metri, la doar 15 ani şi se anunţă unul dintre cei mai importanţi atacanţi italieni ai ultimilor 20 de ani.

Dacă va debuta pentru AC Milan în următoarea partidă de campionat, contra Fiorentinei, Francesco Camarda va deveni cel mai tânăr fotbalist care a jucat vreodată în campionatul Italiei - Serie A.

  • Francesco va avea 15 ani şi 260 de zile, şi ar bate recordul deţinut de către Wisdon Amey, jucătorul celor de la Bologna, care a debutat în Serie A în 2021, la doar 15 ani şi 274 de zile.

Afla mai multe despre: okaforromania-elvetiacamardapiologiroud 

viewscnt
Articole similare