Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Radu Drăguşin a dat lovitura! Va juca în Champions League. ”Juventus primeşte o super lovitură!”

BREAKING | Radu Drăguşin a dat lovitura! Va juca în Champions League. ”Juventus primeşte o super lovitură!”

Fotbal

Comentarii

Italienii anunţă că internaţionalul român Radu Drăguşin (21 de ani) a ales undeva va juca în continuare, după ce se va despărţi de Genoa.

Jurnaliştii italieni au făcut un anunţ surprinzător: Radu Drăguşin are mari şanse să semneze cu Napoli, încă din această iarnă.

Radu Drăguşin, dispus să semneze cu Napoli

Peninsularii anunţă că Napoli este foarte aproape să-i dea o mare lovitură lui Juventus Torino, prin transferul fostului jucător al ”Bătrânei Doamne”, Radu Drăguşin.

Ultimele informaţii anunţă că Juve riscă să primească o super lovitură: Drăguşin ar fi, de fapt, gata să îmbrace tricoul rivalilor de la Napoli, chiar din ianuarie.

Jucătorul este solicitat de mai multe cluburi din Serie A, dar se pare că cea mai interesată echipă este Napoli: echipa din Campania are nevoie de jucător în plus în apărarea, iar alegerea lor este fostul jucător de la Juventus” , anunţă italienii.

De asemenea, se pare că Radu Drăguşin ar fi mai mult decât încântat să joace pentru Napoli, deoarece echipa se află în grupele Ligii Campionilor şi se descurcă foarte bine.

Napoli este pe locul doi în Grupa C, cu 7 puncte, sub Real Madrid - 12 puncte, dar peste Braga - 3 puncte şi Union Berlin - 1 punct.

Aşadar, Napoli are şanse foarte mari să ajungă în primăvara europeană a Ligii Campionilor, iar pentru Radu Drăguşin ar fi o onoare să evolueze într-o asemenea fază a competiţiei, împotriva celor mai valoroşi jucători din Europa.

Este adevărat că Genoa cere aproximativ 30.000.000 de euro în schimbul lui Radu Drăguşin, o sumă care îl sperie puţin pe patronul celor de la Napoli, Aurelio De Laurentiis, însă acesta ar putea găsi o formulă de transfer care, cumva, să se ridice la pretenţiile ”Grifonilor”. 

Cel mai probabil, napoletanii vor oferi o sumă de bani, plus unul sau doi jucători la schimb, care să rotunjească suma totală a tranzacţiei.

  • 10.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: radu dragusinnapolijuventusitaliagenoa 

viewscnt
Articole similare