Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au dat uitării contrele din trecut! MM: „Am un pact de neagresiune cu Săpunaru, am bătut palma!” | EXCLUSIV

Au dat uitării contrele din trecut! MM: „Am un pact de neagresiune cu Săpunaru, am bătut palma!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a refuzat să facă orice fel de comentariu negativ la adresa Rapidului.

MM Stoica a îngropat securea războiului în disputa cu Săpunaru: „Am un pact de neagresiune cu el, am bătut palma!” | EXCLUSIV

Oficialul de la FCSB a explicat că această atitudine respectă un „pact” pe care l-a făcut cu legenda Rapidului Cristi Săpunaru. Astfel, nici rapidistul nu va mai spune nimic negativ de marea rivală FCSB.

„Am un pact de neagresiune cu Săpunaru. Înainte de ultimul meci, am bătut palma că nu mai zic nimic rău de Rapid. Mă ţin de promisiune. A fost iniţiativa mea. Am şi eu o vârstă. El e şi prieten cu Pinti. 

Ne-a zis Pinti că nu avem cum să ne împăcăm, că aşa cum sunt eu cu Steaua (n.r. - FCSB), el e cu Rapid. Aşa vorbim noi între noi, cu Steaua, dar noi suntem FCSB. Să vedem cine îl respectă”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Cristi Săpunaru le dă emoţii fanilor de la Rapid: „Dacă nu va fi nevoie de mine, voi juca în altă parte!

Cristi Săpunaru a făcut un anunţ îngrijorător pentru fanii Rapidului.

Fundaşul a declarat că el îşi doreşte să-şi prelungească contractul cu Rapid, însă dacă oficialii au altă părere, atunci el este dispus să joace la un alt club din România.

Totuşi, Săpunaru a precizat clar că nu are de gând să se retragă, ci vrea să continue să joace fotbal, deşi a ajuns la 39 de ani.

„O să-mi prelungesc şi eu contractul cât de curând. Eu sper cel puţin. Da, voi juca şi sezonul viitor, dar dacă nu va fi nevoie de mine, voi juca în altă parte. Nu o să mă las de fotbal!”, a spus Cristi Săpunaru.

Rapid ocupă locul 3 în Superligă, cu 30 de puncte adunate în 16 meciuri, fiind la 4 lungimi în spatele liderului FCSB. 

Afla mai multe despre: mm stoicacristi sapunarufcsbrapid 

viewscnt
Articole similare