Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut în naţionala Spaniei pentru fostul jucător de la Dinamo, Aleix Garcia. Câte minute a primit în tricoul "Furia Roja"

Debut în naţionala Spaniei pentru fostul jucător de la Dinamo, Aleix Garcia. Câte minute a primit în tricoul "Furia Roja"
Comentarii

Aleix Garcia (26 de ani) a debutat pentru naţionala Spaniei în partida câştigată de iberici cu scorul de 3-1 împotriva naţionalei din Cipru.

Fostul fotbalist al celor de la Dinamo Bucureşti, în perioada neagră a clubului de tradiţie a debutat în tricoul "Furia Roja" în partida ibericilor cu naţionala din Cipru. Aleix Garcia a fost convocat pentru meciurile Spaniei cu Georgia şi Cipru.

Garcia a fost introdus în teren în a doua repriză a meciului câştigat de naţionala lui Luis de la Fuente. Spania s-a impus cu scorul de 3-1 în deplasarea de la Nicosia.

Aleix Garcia a devenit om de bază la Girona, echipa de pe primul loc din La Liga. 

Mijlocaşul central a jucat 13 meciuri în campionat pentru liderul din La Liga.

În cele 13 partide disputate a marcat de trei ori şi a oferit patru pase decisive.

Fostul mijlocaş al celor de la Manchester City a ajuns la Dinamo în anul 2020.

Trei luni la Dinamo pentru Aleix Garcia

Acesta s-a întors în Spania la doar câteva luni de la venirea în România, în Ianuarie 2021 semna cu Eibar, echipa din a doua ligă spaniolă.

10.000.000 de euro este cota sa de piaţă pe site-ul Transfermarkt

Pe parcursul carierei, Aleix Garcia a mai bifat cluburi precum Mouscron, Villareal B şi Manchester City.

Girona face parte din City Football Group, grupul care deţine procente în cluburi precum Manchester City, New York City, Melbourne City şi Yokohama Marinos.

Afla mai multe despre: dinamoaleix garciaspania 

viewscnt
Articole similare