Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Yehven Konoplyanka, OUT de la CFR Cluj!

OFICIAL | Yehven Konoplyanka, OUT de la CFR Cluj!

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a oficializat despărţirea de mijlocaşul ucrainean Yehven Konoplyanka (34 de ani), miercuri, printr-un comunicat de presă.

Yehven Konoplyanka a fost ”expulzat” de la CFR Cluj

Yevhen Konoplyanka a rezistat doar şase luni la CFR Cluj! Fostul mijlocaş de la Dnipro, Sevilla, Schalke 04, Şahtior Doneţk şi KS Cracovia nu s-a adaptat cerinţelor din Gruia şi a fost de acord să întrerupă colaborarea.

Yehven a acordat un interviu jurnaliştilor din Ucraina în care şi-a criticat conducătorii şi antrenorii de la CFR Cluj, deoarece nu l-au folosit atât de mult pe cât ar fi meritat.

Jucătorul cotat în vara lui 2015 la 25.000.000 de euro a bifat doar patru meciuri pentru CFR Cluj, în care a acumulat 54 de minute, fără goluri sau pase de gol.

Mulţumim, Yevhen Konoplyanka!

Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Yevhen Konoplyanka au ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a contractului 

Îi mulţumim pe această cale şi îi urăm mult succes în continuare!”, au notat clujenii, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Ieşirea lui Yehven Konoplyanka

Yehven Konoplyanka s-a simţit trădat de antrenorul Andrea Mandorlini, cel care l-a adus la echipă cu promisiunea că are nevoie de el, ca apoi să-l abandoneze pe banca de rezerve sau în tribune.

Fotbalistul nu a rezistat şi i-a cerut explicaţii tehnicianului italian.

Comportamentul antrenorului (n.r. - Andrea Mandorlini), pe care nu îl înţeleg nici acum. Înainte să merg acolo, l-am sunat pentru a mă asigura că are nevoie de mine.

Cei din club mi-au spus că vor să mă vadă. Am vorbit cu el la telefon, mi-a spus că mă aşteaptă la echipă.

Mi-a arătat ce sistem joacă, pentru că ştiam că lui îi place să joace 5-3-2, iar asta însemna că eu pot juca doar atacant şi ştiu că la 34 de ani nu va fi uşor să devin atacant, dar mi-a spus că vrea să schimbe sistemul în 4-3-3.

Asta a schimbat totul în acel moment, dar când am ajuns la echipă nu m-a folosit deloc, nici măcar acum. De ce?

După o lună, am decis să îl întreb de ce nu joc, din moment ce sunt în formă foarte bună la antrenamente, dar nici după acest lucru nu am fost nici măcar o dată titular.

Mi-a explicat că nu a schimbat încă sistemul şi că îi este dificil să îmi găsească un loc. L-am întrebat: ’Atunci de ce sunt aici? Nu am venit pentru bani, am venit să joc şi să câştig trofee’”, a povestit Yehven, în presa din Ucraina.

Afla mai multe despre: konoplyankaucraina,  

viewscnt
Articole similare