Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mandorlini sau Mutu? Nelu Varga, mega anunţ despre CFR Cluj la final de an: ”Echipa îl doreşte”

Mandorlini sau Mutu? Nelu Varga, mega anunţ despre CFR Cluj la final de an: ”Echipa îl doreşte”

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga a oferit ultimele detalii cu privire la echipa la care bagă bani. A anunţat ce se întâmplă cu antrenorul Andrea Mandorlini şi câte transferuri va face la CFR Cluj.

CFR Cluj încheie anul 2023 pe locul 2 în Superligă, la opt puncte în spatele liderului FCSB.

Dar în ultima etapă, formaţia din Gruia a reuşit un spectaculos 4-0 în faţa rivalilor de la U Cluj, victorie ce i-a salvat, pentru moment, postul lui Andrea Mandorlini.

În ultima vreme, s-a speculat foarte mult pe seama unei posibile schimbări la CFR la nivelul băncii tehnice, antrenorul italian lăsându-i locul lui Adi Mutu, despărţit recent de azerii de la Neftci Baku.

Nelu Varga: ”Nu pot să îi fac asta, dacă echipa îl doreşte”. Anunţ despre transferurile la CFR

Dar nu va fi cazul pentru o asemenea situaţie, confirmă Nelu Varga. Finanţatorul lui CFR Cluj a subliniat Mandorlini rămâne în continuare, atâta timp cât are susţinerea jucătorilor şi a anunţat că obiectivul echipei este titlul.

”V-am mai spus, minim patru sau cinci (n.r. transferuri). (n.r. Despre zvonurile că Adrian Mutu l-ar înlocui pe Andrea Mandorlini) Ştiu, dar rămâne. 

Nu pot să îi fac asta, dacă echipa îl doreşte. Şi să îl dau afară acum… deocamdată e chiar pe locul doi. Ne facem treaba şi sperăm să luăm titlul”, a declarat Varga, potrivit AS.

Andrea Mandorlini a preluat-o pe CFR Cluj în vara acestui an, după ”era” Dan Petrescu, ”Bursucul” aceeptând oferta sud-coreenilor de la Jeonbuk.

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargaandrea mandorliniadi mutu 

viewscnt
Articole similare