Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E încă enervant de tânăr”. Florinel Coman are tot ce-i trebuie pentru transferul carierei: ”Poate juca oricând într-un campionat puternic din Europa” | EXCLUSIV

”E încă enervant de tânăr”. Florinel Coman are tot ce-i trebuie pentru transferul carierei: ”Poate juca oricând într-un campionat puternic din Europa” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) este, alături de Darius Olaru (25 de ani), fotbalistul determinat în jocul celor de la FCSB, liderul detaşat din Superligă. Chiar dacă nu a prins până acum un transfer în străinătate, ”şeptarul” roş-albaştrilor ar putea face pasul oricând în fotbalul important din Vest.

Florinel Coman a fost curtat de mai multe cluburi din străinătate în ultimii ani, dar nu a reuşit încă să facă pasul afară.

”Şeptarul” FCSB-ului a trecut peste multiplele probleme medicale din anii recenţi şi se află în cea mai bună perioadă a carierei.

Cifrele sale din acest sezon o arată. În 23 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru FCSB, Coman a marcat 10 goluri şi a oferit nouă pase decisive.

Totodată, progresul său s-a văzut şi la echipa naţională, unde Coman şi-a câştigat locul de titular în ultimele meciuri, iar majoritatea specialiştilor îi laudă implicarea în joc.

”Îl vedeam plecat după Campionatul European de tineret din 2019”

Printre aceştia se află şi Daniel Pancu, selecţionerul României U21, care s-a arătat surprins de faptul că Florinel Coman nu a prins un transfer în afară până la această vârstă.

Totuşi, Pancu este de părere că fotbalistul de 25 de ani are tot ce îi trebuie pentru a juca la cel mai înalt nivel din Europa, în unul dintre campionatele tari din Occident.

”(n.r. Este FCSB dependentă de Coman şi Olaru?) Da, clar. Sunt jucători de echipă naţională, foarte buni. (n.r. Îl vezi plecând pe Coman?) Îl vad demult, nu ştiu de ce nu a plecat.

Îl vedeam plecat după Campionatul European de tineret din 2019. Probabil că au fost oferte multe, dar nu au fost la nivelul aşteptărilor din partea patronului.

E imposibil ca un jucător ca el să nu fi fost ofertat de-a lungul timpului, dar e încă enervant de tânăr şi îl văd la forţă, la viteză, nu mai spun de calităţile tehnice. Poate juca oricând într-un campionat puternic din Europa.

E rezistent. E normal să ai şi fluctuaţii, nu poţi fi tot timpul la acelaşi nivel de formă, dar s-a clădit fizic foarte bine. A lucrat foarte mult în sensul ăsta”, a declarat Pancu, pentru Orange Sport.

În prezent, Florinel Coman are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com, cu o creştere de un milion de euro faţă de precedenta actualizare a portalului în cauză.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comandaniel pancu 

viewscnt
Articole similare