Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mărire de capital de 5 milioane de euro". Dan Şucu a păstrat vestea importantă la final de an, apoi a trecut la atac: "Au falimentat Rapidul şi plătim 750.000 euro"

"Mărire de capital de 5 milioane de euro". Dan Şucu a păstrat vestea importantă la final de an, apoi a trecut la atac: "Au falimentat Rapidul şi plătim 750.000 euro"

Rapid

Comentarii

Acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu, le-a transmis fanilor un mesaj, la final de an. Afaceristul a anunţat că 750.000 de euro vor fi plătiţi pentru dosarele pierdute în faţa jucătorilor şi că urmează o mărire de capital de 5 milioane de euro.

Rapid l-a transferat pe Krasniqi, iar Dan Şucu a continuat cu veştile mari! "5 milioane de euro. Au început deja să intre în conturi"

Rapid Bucureşti a încheiat anul pe locul al patrulea, cu 33 de puncte, iar faţă de rezultatele lui Cristiano Bergodi a reacţionat inclusiv Dan Şucu, în mesajul pentru fani.

De asemenea, acţionarul a fost acid atunci când a transmis cuvintele privind datoriile fostei societăţi care a controlat clubul. 

"Dragi Rapidişti,

Permiteţi-mi să încep prin a vă ura Sărbători Fericite şi un An Nou cu multă sănătate şi prosperitate! Şi, sperăm noi, cu multe realizări!

2023 este anul care ne-a adus multe victorii, care ne-a umplut de mândrie, dar şi de înfrângeri neaşteptate, care ne-au descumpănit.

În ultimele două luni, rezultatele din teren ne-au făcut viaţa… amară. Şi, pentru ca supărarea să fie completă, inclusiv la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), după patru victorii consecutive, am pierdut un proces important. Acum, suntem obligaţi să plătim o suma mare de bani (750.000 euro) în contul unor presupuse datorii făcute acum 10-12 ani de către o altă societate.

Este penibil cum aceiaşi oameni care, prin incompetenţă şi golănie, au falimentat Rapidul, astăzi, sunt formatori de opinie în mass-media şi explică ce greşeli “impardonabile” face managementul actual", a de anunţat Dan Şucu. 

Dan Şucu: "Vom promova o mărire de capital de 5 milioane de euro"

Conducătorul de la Rapid a continuat prin a-i asigura pe fani că investiţiile vor continua în Giuleşti şi că suporterii susţin "cea mai serioasă şi respectată echipa din România", iar în curând "cea mai puternică". 

"Pentru noi, însă, seriozitatea şi implicarea sunt esenţiale şi nu le putem promova decât prin exemplul personal.

Ca acţionari, am promis că vom investi mai mult şi mai rapid în întărirea echipei. Respectarea promisiunilor este prima dovadă de seriozitate!

În săptămânile următoare, vom promova o mărire de capital de 5 milioane de euro. Aceşti bani au început deja să intre în conturile clubului şi vor ajuta la întărirea echipei, pâna la nivelul pe care ni-l dorim cu toţii.

Mesajul nostru, al acţionarilor, este simplu: dacă noi investim sume mari de bani, şi enorm de multă energie, atunci şi colegii noştri, jucători, antrenori sau angajaţi ai clubului, au obligaţia de a fi la fel de implicaţi şi de dedicaţi.

Sigur că ne dorim o echipa puternică, învingătoare. Aceste victorii le vrem, însă, cu respectarea regulilor competiţiei sportive şi, evident, fără compromisuri.

Dumneavoastră, fanii Rapidului, dacă veţi auzi că cineva susţine că la Rapid exista înţelegeri anticoncurenţiale între noi şi un alt club, sau că încercăm să influenţăm arbitrajul în favoarea noastră, sau că am contactat vreodată jucători ai echipelor adverse, sau cine ştie ce comportamente ilegale sau imorale din partea noastră, puteţi să le spuneţi liniştiţi că nu este adevărat. Că se înşală! Că este o minciună!

Pentru dumneavostră, fanii noştri, ne dorim ca oriunde mergeţi, şi oricând afirmaţi că ţineţi cu Rapid, să o faceţi cu capul sus, cu mândrie! Să fiţi convinşi că iubiţi cea mai serioasă şi respectată echipa din România. Şi, cât mai curând, şi cea mai puternică!

La mulţi ani şi un 2024 fericit!", a încheiat acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu. 

Mesajul său a venit în ziua în care Dan Şucu a confirmat transferul lui Krasniqi, de la CFR Cluj

Afla mai multe despre: dan sucu rapiddan sucu marire de capital rapiddatorii rapid 

viewscnt
Articole similare