Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA iernii. Puştiul din naţionala României, transfer la Ajax Amsterdam. Clubul din Superligă dă marea lovitură

BOMBA iernii. Puştiul din naţionala României, transfer la Ajax Amsterdam. Clubul din Superligă dă marea lovitură

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu este pregătit să investească serios în această iarnă pentru a-şi ajuta echipa să se califice în play-off-ul Superligii.

FC U Craiova 1948 este la doar trei puncte în spatele ocupantelor locurilor 5 şi 6 în Superligă, astfel că Adrian Mititelu a început căutările pentru fotbaliştii perfecţi pentru echipa sa. Însă, pe lângă jucătorii pe care vrea să-i aducă, finanţatorul oltenilor poate da şi o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Conform prosport.ro, Vladislav Blănuţă i-a convins pe scouterii cluburilor de top din Olanda.

Ajax, PSV şi Feyenoord sunt interesate de transferul atacantului din naţionala României U21 şi sunt dispuse să-i achite acestuia clauza de reziliere pe care o are cu FC U Craiova 1948 în valoare de 6 milioane de euro.

PSV este pe primul loc în clasamentul primei ligi din Olanda, cu un avans de zece puncte faţă de ocupanta poziţiei secunde, Feyenoord. După un start cu adevărat dezamăgitor de sezon, Ajax şi-a revenit, între timp, iar acum ocupă locul 5 în Eredivisie.

Crescut la juniorii Rapidului, atacantul a plecat în Italia, în vara anului 2019, la Pescara, unde n-a reuşit să se impună. După meciuri jucate pentru echipa U19 a clubului şi doar şapte partide bifate la prima echipă, Blănuţă a semnat cu FC U Craiova 1948, în vara acestui an.

  • 4 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Blănuţă în cele 16 meciuri jucate pentru FC U Craiova 1948 în actualul sezon, în toate competiţiile
  • 300 de mii de euro valorează atacantul în vârstă de 21 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mititelufcu craiova 

viewscnt
Articole similare