Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce faci când te sună Mourinho în timpul conferinţei? "Boss...". Momente geniale cu fostul secund al managerului Romei | VIDEO

Ce faci când te sună Mourinho în timpul conferinţei? "Boss...". Momente geniale cu fostul secund al managerului Romei | VIDEO
Comentarii

La câteva minute după ce a câştigat semifinala Supercupei Egiptului, antrenorul echipei Modern Future FC, Ricardo Formosinho, şi-a întrerupt pentru scurt timp conferinţa de presă pentru a-i răspunde la telefon lui Jose Mourinho.

Formosinho, fost secund al lui José Mourinho, se află acum pe banca echipei Modern Future FC din Egipt, conducându-şi luni echipa în finala Supercupei, graţie unei victorii în faţa celor de la Pyramids, la capătul unei interminabile serii de lovituri de departajare (14-13).

Prezent la conferinţa de presă de după meci, Formosinho a fost nevoit să întrerupă o întrebare pentru a se uita la telefon.

"Îmi pare rău, trebuie să-i răspund acestui tip", a spus antrenorul arătând spre ecranul său pe care erau afişate literele "JM". După un schimb de câteva secunde în care "The Special One" l-a felicitat pentru victorie, el a închis şi a putut continua să discute cu jurnaliştii.

 

Afla mai multe despre: formosinho 

viewscnt
Articole similare