Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Barcelona. Putellas s-a accidentat. Anunţul făcut de clubul catalan despre dubla câştigătoare a Balonului de Aur

Lovitură pentru Barcelona. Putellas s-a accidentat. Anunţul făcut de clubul catalan despre dubla câştigătoare a Balonului de Aur

FC Barcelona

Comentarii

Alexia Putellas (29 de ani), căpitanul echipei feminine a Barcelonei, a suferit o accidentare şi va fi operată. Clubul catalan a anunţat care este situaţia medicală a dublei câştigătoare a Balonului de Aur.

Anunţul făcut de Barcelona cu privire la situaţia dublei câştigătoare a Balonului de Aur

Alexia Putellas, căpitanul echipei feminine a Barcelonei şi dublă câştigătoare a Balonului de Aur, va fi operată la genunchi, a anunţat marţi clubul catalan.

Jucătoarea a fost nevoită să părăsească luna trecută stagiul de pregătire al echipei naţionale, de la Madrid, din cauza unei accidentări la genunchi care a împiedicat-o să participe şi la meciurile recente ale Barcelonei.

"Vedeta echipei de fotbal feminin a Barcelonei, Alexia Putellas, va fi supusă miercuri, 27 decembrie, unei artroscopii la genunchiul stâng", a anunţat clubul. "Clubul va face un anunţ medical oficial după ce operaţia se va încheia".

Putellas, în vârstă de 29 de ani, a ratat Campionatul European din 2022 din cauza unei accidentări la ligamentul încrucişat anterior, dar a făcut parte din echipa victorioasă a Spaniei la Cupa Mondială din acest an.

Alexia Putellas joacă la FC Barcelona din 2012, iar în carieră a mai trecut pe la Espanyol şi Levante.

Afla mai multe despre: barcelonaalexia putelliasbalon de aur 

viewscnt
Articole similare