Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauricio Pochettino a găsit o singură explicaţie pentru parcursul dezastruos al lui Chelsea din campionat

Mauricio Pochettino a găsit o singură explicaţie pentru parcursul dezastruos al lui Chelsea din campionat

Premier League

Comentarii

Numărul de 56 de cartonaşe galbene primite de jucătorii de la Chelsea poate fi atribuit lipsei de experienţă, a declarat tehnicianul Mauricio Pochettino înainte de meciul din Premier League cu Crystal Palace, pentru care jucătorii cheie Raheem Sterling şi Cole Palmer sunt suspendaţi, relatează Reuters.

Nicholas Jackson, Malo Gusto, Connor Gallagher, Marcus Bettinelli, Sterling şi Palmer au primit toţi cartonaşe galbene în înfrângerea de duminică, 1-2, cu Wolverhampton Wanderers.

Cartonaşele lui Sterling şi Palmer au fost cele cu numărul cinci din acest sezon, ceea ce îi face să fie suspendaţi la meciul de miercuri, de pe teren propriu, cu Crystal Palace.

Întrebat dacă dificultăţile echipei Chelsea de a-şi ţine jucătorii sub control au fost cauzate de lipsa de disciplină din echipă, Pochettino a spus: "Nu - este reprezentativ pentru faptul că jucăm pentru Chelsea, suntem un club mare şi se simte presiunea.

Când eşti frustrat şi îţi lipseşte un pic de experienţă, este (ceva) ce se poate îmbunătăţi. Este primul sezon al lui Palmer în Premier League şi este normal. El joacă pentru Chelsea. Bineînţeles, este frustrant. Dar jucătorilor le pasă, jucătorii vor să câştige. Nu este vorba de lipsa de disciplină, ci de a avea capacitatea de a citi situaţia de joc".

Afla mai multe despre: chelseapremier leaguemauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare