Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru Dinamo! Se profilează primul transfer al iernii pentru ”câini”. ”Ar vrea să încerce alt club”

Veste excelentă pentru Dinamo! Se profilează primul transfer al iernii pentru ”câini”. ”Ar vrea să încerce alt club”

Superliga

Comentarii

Ronaldo Deaconu are zilele numărate la Korona Kielce. Fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaş va pleca, cel târziu în vară, de la formaţia poloneză, iar Dinamo stă la pândă.

Pawel Golanski  a dezvăluit planurile lui Ronaldo Deaconu. ”Vrea să încerce alt club”

Directorul sportiv al Koronei Kielce, Pawel Golanski, a relatat o discuţie pe care a avut-o cu mijlocaşul român, care s-ar fi plâns de minutele puţine pe care le primeşte la echipă.

Mai mult decât atât, fostul apărător al FCSB-ului a dezvălut că sunt şanse mari ca Ronaldo Deaconu să plece încă din această iarnă şi a dat de înţeles că salariul său nu este deloc unul dintre cele mai mici.

Sursele Orange Sport susţin că Dinamo negociază cu Deaconu, fotbalist pe care oficialii ”câinilor” l-au mai dorit şi în trecut.

"Am vorbit deja cu agentul lui. Dacă va exista o ofertă pentru jucător, cu siguranţă o vom lua în calcul. Ronaldo nu e mulţumit de statutul lui, consideră că nu primeşte suficiente minute. Ne-a transmis că ar vrea să încerce alt club în cazul în care apare o variantă interesantă. Vom discuta despre acest lucru.

Ne dorim să avem jucători care se simt bine în echipă şi dispuşi să se sacrifice. Bineînţeles, ne dorim să recuperăm şi banii investiţi. Totuşi, dacă un jucător încasează un salariu mare şi este nefericit, trebuie să rezolvăm situaţia", a spus Pawel Golanski, potrivit wKielcach, citat de Sport.ro.

În vârstă de 26 de ani, Ronaldo Deaconu joacă la Korona Kielce din vara anului trecut. În acest sezon a adunat 20 de meciuri, a marcat patru goluri şi a pasat decisiv de trei ori. Echipa sa ocupă primul loc retrogradabil în Ektraklasa.
 
 

Afla mai multe despre: superligădinamoronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare