Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovituri în Superliga! Jefte şi Ronaldo Deaconu, transferurile cu care începe "revoluţia" în echipă

Lovituri în Superliga! Jefte şi Ronaldo Deaconu, transferurile cu care începe "revoluţia" în echipă

Dinamo București

Comentarii

Cluburile din Superliga sunt active pe piaţa transferurilor, iar doi fotbalişti importanţi sunt doriţi pentru un obiectiv major. Ronaldo Deaconu (26 de ani) şi Jefte Betancor (30 de ani) sunt doi dintre jucătorii cu care Dinamo vrea să "revoluţioneze" lotul, care n-a făcut faţă în prima ligă până în acest moment.

Primele două lovituri la Dinamo pe piaţa transferurilor! Începe "revoluţia" din lot pentru salvare

Dinamo Bucureşti a reuşit să salveze finalul de an în Superliga, după instalarea antrenorului Zeljko Kopic. După şirul de remize şi înfrângeri, croatul a reuşit două victorii consecutive în ultimele partide din 2023: 2-0 cu FC Botoşani şi 1-0 cu FC Voluntari

Totuşi, "câinii" sunt tot pe loc retrogradabil. Dinamo e pe locul 15, cu 16 puncte, după 21 de meciuri, cu un lot care nu a făcut faţă provocărilor din Superliga. Totuşi, conducătorii plănuiesc schimbări majore în lot, pentru salvarea de la retrogradare. 

Deja, conducerea a plănuit o listă cu peste 20 de jucători care să fie aduşi sub comanda lui Kopic. De asemenea, în jur de opt fotbalişti ar urma să părăsească echipa. 

Primele două lovituri pe care le-ar putea da Dinamo sunt Ronaldo Deaconu şi Jefte Betancor, doi fotbalişti ofensivi cu 36 de goluri în prima ligă, în total. 

Din informaţiile Orange Sport, Dinamo negociază în această perioadă trecerea lor în alb-roşu. Deşi discuţiile se derulează deja de mai multe săptămâni, "câinii" încearcă în continuare să obţină un răspuns pozitiv din partea celor doi. 

Spaniolul Jefte Betancor s-a despărţit dezamăgit de CFR Cluj, în noiembrie, după o disensiune cu Andrea Mandorlini, din partea căruia aştepta mai multe şanse de a juca. Chiar dacă ibericul a marcat doar de două ori în acest sezon, a rămas unul dintre străinii buni din România. 

Cel mai bun sezon l-a avut în tricoul Farului Constanţa, în stagiunea 2021-2022, când a marcat de 15 ori, în 28 de meciuri, cifre care i-au adus lui Jefte şi primul transfer la CFR Cluj. El este liber de contract şi ar fi o soluţie ideală pentru Dinamo. 

Sursele Orange Sport susţin că în continuare se poartă discuţii şi cu Ronaldo Deaconu, fotbalist care a mai fost dorit în trecut. 

Legitimat la Korona Kielce, mijlocaşul ofensiv mai are contract în Polonia până în vară, însă dinamoviştii îl vor din acest moment, pentru a rămâne în Superliga. 

Ronaldo Deaconu a impresionat cât a jucat în România cu execuţiile sale, iar în ultimele două sezoane pentru Gaz Metan a jucat în 46 de meciuri, a marcat de 10 ori şi a pasat decisiv de 15 ori. 

Afla mai multe despre: ronaldo deaconuljefte betancortransferuri dinamodinamo bucuresti superliga 

viewscnt
Articole similare