Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Plecare de la CFR Cluj! A "rupt" contractul şi s-a despărţit de echipă în mijlocul sezonului

OFICIAL | Plecare de la CFR Cluj! A "rupt" contractul şi s-a despărţit de echipă în mijlocul sezonului

CFR Cluj

Comentarii

Clubul CFR 1907 Cluj a anunţat, miercuri, că s-a despărţit de atacantul Jefte Betancor.

Cele două părţi au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului.

“Revenit în Gruia în această vară, Jefte a bifat 17 partide în tricoul alb-vişiniu, fiind autorul a două goluri şi a două pase decisive.

Îi mulţumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj şi îi dorim multă baftă în carieră!”, a precizat CFR Cluj.

Andrea Mandorlini anunţase că Jefte e OUT de la CFR Cluj

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a anunţat înainte de meciul cu Poli Iaşi, 3-3 în Copou, că Jefte e ca şi plecat de la CFR Cluj şi nu mai face parte din planurle sale.

„Jefte este out. Nu va mai face parte din proiect. El e un băiat bun şi îi doresc binele. El a jucat multe meciuri pentru noi, e un jucător care îşi dorea să joace mai mult. Uman, îmi pare rău pentru el, dar profesional el a decis asta.

A fost un jucător important, dar îşi dorea să joace mai mult şi eu nu pot promite asta nimănui, indiferent de numele pe care îl are”, a explicat Mandorlini.

După meciul cu Iaşi avem o pauză, apoi şase meciuri foarte grele şi perioada de mercato. Noi ne concentrăm doar asupra meciului cu Iaşi. Urmărim profiluri de jucători, dar concentrarea noastră este pe aceste meciuri. Sunt convins că în mercato directorii sportivi vor face o treabă foarte bună, aşa cum am făcut-o mereu", a declarat Andrea Mandorlini, în conferinţa de presă.

Relaţiile dintre Jefte şi CFR Cluj s-au "rupt" definitiv când atacantul a plecat de la stadion la pauza meciului CFR Cluj - Farul 3-1, după ce a fost schimbat de Andrea Mandorlini.

Afla mai multe despre: jeftecfr clujplecareoficial 

viewscnt
Articole similare