Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu a izbucnit în râs când a văzut ce a făcut jucătorul lui Dinamo. ”Cred că voia să ajungă la Arcul de Triumf” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu a izbucnit în râs când a văzut ce a făcut jucătorul lui Dinamo. ”Cred că voia să ajungă la Arcul de Triumf” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo a legat al doilea succes consecutiv, 1-0 cu FC Voluntari, iar ”câinii” au început din nou să spere în salvarea de la retrogradare. Jocul echipei lui Zeljko Kopic nu a fost unul deosebit de spectaculos, însă suporterii veniţi pe Stadionul ”Arcul de Triumf” au plecat mulţumiţi de al patrulea succes stagional al favoriţilor.

Ghezali a schimbat flancurile şi l-a amuzat teribil pe Bogdan Cosmescu. ”Avea treabă la Arcul de Triumf”

Invitat în cadrul emisiunii ”Minutul 91”, comentatorul Orange Sport a urmărit o fază din prima repriză, în care Lamine Ghezali, extrema dreaptă a lui Dinamo, a ajuns pe partea stângă, după o serie de driblinguri.

Golgheterul ”câinilor” din sezonul trecut a încercat să obţină un penalty în momentul în care a realizat că nu mai poate produce pericol la poarta oaspeţilor, iar şiretlicul său a fost taxat de Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru. Cei doi au căzut de acord în privinţa faptului că francezul merita un cartonaş galben pentru simulare.

Basarab Panduru: Aici nu e nimic. Absolut nimic. Nici măcar la nivelul picioarelor nu este contact.

Bogdan Cosmescu: Eu cred că avea treabă la Arcul de Triumf (n.r. pentru că a ajuns din flancul drept în flancul stâng). Dacă îşi continuă alergarea şi deschide poarta acolo în faţă, direct la Arcul de Triumf ajunge. Are treabă acolo!

Basarab Panduru: El a plecat din dreapta şi a ajuns în poziţia aia. Îi poţi potoli doar cu cartonaşe galbene.

Bogdan Cosmescu: Nu potoleşti pe nimeni niciodată. Au învăţat că se poate primi contact la orice penalty. Când simt orice atingere la picior, se aruncă.

Afla mai multe despre: dinamosuperligăvoluntarighezali 

viewscnt
Articole similare