Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu, despre cel mai incomod adversar din Superliga: "Cu ei nu aş vrea să mai joc. E ceva incredibil, te aruncă în aer!"

Chipciu, despre cel mai incomod adversar din Superliga: "Cu ei nu aş vrea să mai joc. E ceva incredibil, te aruncă în aer!"

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a pierdut clar derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-4, în runda #21 din Liga 1, ultima din 2023.

Chipciu, moment de sinceritate: ”Dacă mă pui să aleg o echipă cu care să nu joc, din Superligă, e Oţelul”

Ajuns la 34 de ani, Alexandru Chipciu este unul dintre cei mai în formă jucători din SuperLiga şi o ajută enorm pe U Cluj.

Universitatea Cluj, echipa lui Chipciu, este pe locul 8 în Superligă, cu 29 de puncte. 

Recent, Chipciu a analizat, acum la final de an, adversarele din Superligă şi a ajuns la concluzia că Oţelul Galaţi i-a dat cele mai mari probleme din cauza stilului de joc şi al agresivităţii. 

"Dacă mă pui să aleg o echipă cu care să nu joc, din Superligă, e Oţelul. Ceva incredibil, şapte inşi în duel, te aruncă în aer.

Când e mingea la tine, tot timpul aleargă. Cum a fost şi Dorinel Munteanu. Nu-i întâmplător că a fost la nivelul la care a fost", a spus Alexandru Chipciu, la emisiunea Arena SPORT.RO.

  • 4 goluri şi 3 assisturi are Chipciu în acest sezon, în cele 16 meciuri jucate pentru 'U' Cluj. 

Alexandru Chipciu a ales ce va face după retragerea din fotbal

"După ce mă voi lăsa, voi fi antrenor. Ideea e că încă trăiesc plăcerea şi pasiunea de a mă antrena, de a simţi gustul performanţei, de a fi cel mai bun. Aici e problema.. că dacă joci până la 38 de ani, pierzi nişte ani de experienţă ca antrenor.

Am zile şi zile când zic că mă las, termin contractul cu U Cluj şi gata. Nu vreau să nu-mi pară rău că am renunţat. Am colegi care îmi spun, ca Bourceanu: ‘Joacă mă, că mie îmi pare rău că nu am mai jucat’. Nu vreau să am regretul ăsta.

Îmi va fi foarte greu. M-ar atrage şi o poziţie de conducere, dar antrenor vreau să fiu. Am o problemă când simt că toată lumea nu e 100% la meci. Dacă sunt 100% la meci, nu mă interesează că jucăm prost, că ratăm, că dau pe lângă ea.

Atunci mă enervez, iar ca antrenor va fi greu, va trebui să o gestionez cât mai bine. Mă gândesc cât de greu îi este şi lui Mister (n.r. Ioan Ovidiu Sabău), care a jucat şi a văzut un alt nivel de fotbal, să ne vadă pe noi făcând anumite lucruri greşite. E posibil să nu fiu un antrenor bun. Vreau să fiu pregătit, deja am început şcoala”, a declarat Chipciu, potrivit Sport.ro.

Afla mai multe despre: alex chipciusuperligauniversitatea cluj 

viewscnt
Articole similare