Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu! În niciun caz!” Baba Alhassan, moment de sinceritate, la primul interviu după transferul la FCSB | EXCLUSIV

”Nu! În niciun caz!” Baba Alhassan, moment de sinceritate, la primul interviu după transferul la FCSB | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Baba Alhassan a acordat pentru Orange Sport un interviu în exclusivitate, chiar în ziua în care transferul său la FCSB a fost anunţat pe pagina oficială de Facebook a vicecampioanei.

Baba Alhassan simţea că va prinde un transfer important, însă nu atât de repede. ”Totul depinde de mine”

Mijlocaşul ghanez al FCSB-ului a dezvăluit că se aştepta să plece de la Hermannstadt la sfârşitului sezonului, nu în pauza de iarnă. Mai mult decât atât, Baba Alhassan susţine că ar fi pariat pe un transfer în afara României, nu pe o mutare internă.

(n.r. - Te aşteptai ca Moş Crăciun să-ţi aducă un transfer la FCSB) Nu! În niciun caz (n.r. - entuziast). Simţeam că va veni transferul, poate nu mă gândeam că va veni în ianuarie. Mă aşteptam să vină la vară şi să fie în afara ţării, dar vom vedea, să vedem ce se va întâmpla. Am obiective diferite acum, totul e diferit, inclusiv oraşul e diferit, totul depinde de mine", a declarat Baba Alhassan pentru Orange Sport.

Mihai Stoica, exigent cu Baba Alhassan. ”Are o problemă cu mine că a luat galben, dar a jucat bine”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica s-a declarat nemulţumit de faptul că noul jucător al FCSB-ului a fost averizat cu cartonaş galben în ultimul său meci la Hermannstadt, deoarece încă două astfel de sancţiuni îi vor atrage o suspendare de o etapă. Cu toate acestea, oficialul vicecampioanei a scos în evidenţă calităţile ghanezului, despre care crede că va fi un om important în echipă.

”Deja are o problemă cu mine, pentru că a luat galben. Am verificat şi eu, este al cincilea. Cinci este mai mare decât patru şi mai sunt doi paşi până la şapte. La meciul cu Craiova a ieşit cu probleme musculare, dar este bine că acum a ieşit pe picioare.

A jucat bine. Este un jucător bun. Mie îmi place. Caută contactele, nu fuge de joc. A avut o ocazie mare. Atacă foarte bine spaţiile, îşi asumă şuturile de la distanţă, cred că poate să ne ajute”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbhermannstadtbaba alhassan 

viewscnt
Articole similare