Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru pentru Adi Petre la 25 de ani! "Pleacă sigur"

Dezastru pentru Adi Petre la 25 de ani! "Pleacă sigur"

Superliga

Comentarii

Adi Petre se desparte şi de Hermannstadt după doar 25 de minute jucate pentru echipa din Sibiu în Superliga, în acest sezon. La 25 de ani, cariera fostului atacant al naţionalei U21 este în declin.

Clubul din Superliga care-l lasă liber pe Adi Petre! "Pleacă sigur". Moment de cotitură pentru cariera atacantului

Adrian Petre a fost pe val în perioada în care a evoluat pentru naţionala U21 a României şi pentru UTA, însă revenirea în România, la FCSB, în 2020, nu a avut urmările aşteptate. 

Trecut în ultimii ani pe la Cosenza, UTA, Levadiakos şi Hermannstadt, fotbalistul ajuns la 25 de ani îşi va căuta din nou o echipă. 

Conform Oradesibiu.ro, Hermannstadt nu îi va prelungi contractul lui Adi Petre. Contractul acestuia expiră în această iarnă şi, deşi exista clauza prin care înţelegerea poate fi prelungită, clubul din Sibiu nu-l mai doreşte în lot. 

Unul dintre acţionarii de la FC Hermannstadt, Claudiu Rotar, a dezvăluit situaţia lui Adi Petre. 

"Adi Petre pleacă sigur, el are contract până în această iarnă, cu opţiune de prelungire, care nu va fi activată. 

Antrenorul Măldărăşanu va decide pe cine nu mai contează, posibil să fie şi alte plecări de jucători cu rezilieri amiabile de contract", a spus Claudiu Rotar, pentru sursa citată.  

Marius Măldărăşanu i-a oferit doar 25 de minute în Superliga

Oricum antrenorul lui Hermannstadt nu s-a bazat pe fostul tricolor, care a intrat în trei meciuri în Superliga şi în două în Cupa României, în sezonul actual. 

”În momentul în care mi-am dat acordul să vină la noi, m-am bazat pe dorinţa lui de a reveni. Nu vreau să dezvolt foarte mult acest subiect, dar îi va fi foarte greu datorită concurenţei de pe postul său”, declarat Marius Măldărăşanu, în noiembrie. 

2021-2022 a fost cel mai bun sezon al lui Adi Petre. Atunci a îmbrăcat tricoul Farului şi a marcat de opt ori, în 27 de meciuri. 

De altfel, imediat după ce Farul Constanţa a devenit campioana României, Adi Petre l-a sunat pe Gică Hagi, iar politicos "Regele" i-a acceptat cererea. 

Afla mai multe despre: adi petreadi pettre hermannstadtadi petre plecare hermannstadt 

viewscnt
Articole similare