Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid pregăteşte o lovitură de imagine! Dan Şucu a pus 600.000 de euro pe masă pentru jucătorul de naţională

Rapid pregăteşte o lovitură de imagine! Dan Şucu a pus 600.000 de euro pe masă pentru jucătorul de naţională

Superliga

Comentarii

Rapid nu mai sperie pe nimeni în Superligă, iar visul primului titlu după 21 de ani de secetă pare tot mai departe. Giuleştenii au şapte meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile şi se pare că Dan Şucu pregăteşte schimbări radicale la nivelul lotului pentru a readuce echipa pe linia de plutire.

Şucu negociază transferul lui Rareş Pop. ”Bătrâna Doamnă” cere de trei ori mai mult decât a oferit Rapid

Din informaţiile GSP, Dan Şucu a oferit 600.000 de euro pentru transferul tânărului arădean, însă oficialii UTA-ei au cerut nu mai puţin de 2.000.000 de euro pentru ”perla” lui Mircea Rednic. 

Aceeaşi sursă susţine că negocierilor vor continua în următoarea perioadă. Mai mult decât atât, finanţatorul Rapidului ar fi dispus să accepte şi alte clauze adiţionale pentru a-l vedea pe Rareş Pop îmbrăcând tricoul Rapidului.

  • Rareş Pop a debutat în septembrie în naţionala U21 a României, în înfrângerea tricolorilor mici din Albania, scor 2-3.

Rareş Pop este cu gândul doar la UTA. ”Îşi doreşte să rămână”

Atitudinea, seriozitatea şi prestaţiile solide l-au transformat pe Rareş Pop într-unul dintre cei mai curtaţi jucători din campionatul nostru, însă Alexandru Meszar a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Conducătorul UTA-ei a declarat, în exclusivitate pentru Orangesport.ro, că în momentul de faţă, poziţia lui Rareş Pop este a rămâne la Arad şi din sezonul următor.

Marea speranţă a fotbalului arădean este în clasa a XII-a la Colegiul Naţional ”Moise Nicoară” din Arad şi îşi doreşte termine cu brio examenul de Bacalaureat, fiind descris de profesori drept un elev exemplar.

”El în vară îşi termină BAC-ul şi rămâne să vedem ce îşi doreşte şi el. Până acum, poziţia lui este de a rămâne, pentru UTA şi pentru Arad. Lucrurile se pot schimba în fotbal de pe o zi de alta. Depinde de situaţiile financiare ale cluburilor, ale jucătorilor. Mai are contract câţiva ani cu noi. Îşi doreşte să termine şcoala la Arad, apoi vedem”, a spus Alexandru Meszar, pentru Orange Sport.ro.

Rareş Pop a bifat 23 de meciuri în toate competiţiile în acest sezon şi a marca trei goluri. Este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: rapidsuperligădan şucu 

viewscnt
Articole similare