Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Cîrjan, tot mai aproape de o rivală din Superligă! Zile decisive pentru viitorul mijlocaşului

Cătălin Cîrjan, tot mai aproape de o rivală din Superligă! Zile decisive pentru viitorul mijlocaşului

Dinamo București

Comentarii

Cătălin Cîrjan a fost doar de două ori titular pentru Rapid.

Cîrjan, dorit de o rivală din Superligă

Sursele ProSport susţin că Dinamo a pus ochii pe Cătălin Cîrjan, fotbalist U21 care nu a impresionat la Rapid Bucureşti, şi ar vrea să îl transfere, tot sub formă de împrumut, de la Arsenal.

”A fost greu şi pentru mine, nu am mai fost titular de la meciul cu Petrolul, din tur, am încercat să dau tot ce am mai bun. Este decizia antrenorului dacă nu joc, eu îmi fac treaba la antrenamente şi îmi aştept şansa.

Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor, voi vedea ce se va întâmpla după meciul cu Farul Constanţa. Nu ştiu ce să vă spun”, a spus Cătălin Cîrjan la finalul meciului cu Petrolul.

Din informaţiile sursei menţionate anterior, mijlocaşul va lua o decizie zilele viitoare. Există doar două opţiuni, să rămână în Giuleşti sau să fie împrumutat de „tunari” în afara Superligii.

  • Cîrjan are contract cu Arsenal până pe 30 iunie 2025.

Ce a declarat Cătălin Cîrjan, după Petrolul - Rapid 0-0

”A fost un meci dificil, toate derby-urile sunt dificile. Echipa a muncit foarte mult, s-a văzut că suntem o familie în această seară. A fost greu şi pentru mine, nu am mai fost titular de la meciul cu Petrolul, din tur, am încercat să dau tot ce am mai bun.

Este decizia antrenorului dacă nu joc, eu îmi fac treaba la antrenamente şi îmi aştept şansa. A fost o perioadă mai grea în ultimul timp. Suporterii au fost supăraţi, dar în această seară a fost peluza plină, sper să îi mulţumim pe viitor”, a declarat Cîrjan.

 

Afla mai multe despre: dinamocătălin cîrjanrapid 

viewscnt
Articole similare