Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă nu a rămas impresionat de Petrolul: ”Nu e echipă de play-off, ăsta e adevărul”

Vasile Miriuţă nu a rămas impresionat de Petrolul: ”Nu e echipă de play-off, ăsta e adevărul”

Petrolul

Comentarii

Petrolul este pe locul 10, cu 27 de puncte în Superligă.

Petrolul Ploieşti a avut un parcurs foarte bun în acest sezon. Prahovenii se află, pentru moment, pe locul 10 în Liga 1,aproape de play-off, cu 27 de puncte.

În ciuda faptului că Petrolul este la un pas de play-off, Vasile Miriuţă nu este convins de echipa din Ploieşti. 

”Nu e echipă de primele şase, ăsta e adevărul! Momentan atât poate. Petrolul e o echipă de mijlocul clasamentului, a făcut multe rezultate de egalitate. A ratat şi cu FC U Craiova mult, dacă marca era altceva.

Craiova e bine, are jucători buni, cred că antrenorul decide la echipă acum. Sperăm ca la o înfrângere să nu fie ceva rău. Deocamdată, de câteva meciuri, Craiova arată bine”, a declarat Vasile Miriuţă la Prima Sport.

Petrolul avertizează jucătorii care au boicotat antrenamentul: „Lipsa de înţelegere va fi amendată!”

Petrolul Ploieşti susţine într-un comunicat că jucătorii au de primit un singur salariu restant, cel care trebuia plătit pe data de 15 decembrie. 

„E adevărat că a existat în acest an un moment în care restanţele salariale au ajuns la 60 de zile, dar situaţia a apărut în urma unor întârzieri la plată ale unor alte societăţi faţă de clubul nostru.

Astfel, din păcate, am fost puşi în situaţia neplăcută faţă de jucătorii noştri de a nu ne putea onora datoriile salariale la data prevăzută în contract, moment în care am constat cu mâhnire că jucătorii au refuzat să participe la un antrenament în data de 15 noiembrie 2023.

Culmea, acţiunea lor a survenit exact în ziua în care li se achitaseră salariul reprogramat, acesta fiind un motiv serios pentru a ne pune întrebarea dacă şi cine se poate afla în spatele acestei acţiuni copilăreşti şi total nejustificate.

Analiza noastră internă va fi finalizată în curând, iar lipsa de ataşament şi de înţelegere faţă de problemele inerente oricărui club din România va fi amendată.

Constatând întârzierile respective, noua administraţie a făcut tot posibilul şi a reuşit, din alte surse proprii, să rezolve situaţia, stabilind, împreună cu jucătorii şi stafful tehnic, noi termene de plată care au fost respectate cu stricteţe până în momentul de faţă”, susţine conducerea Petrolului într-un comunicat.

Afla mai multe despre: vasile miriuţăpetrolulplay-off 

viewscnt
Articole similare